Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/21 anonim válasza:
Könnyen :D az csak egy dolog ha valaki helyes de belül zokni meg ugyan az ha valaki kivul zokni de belül tok jo na meg olyan is hogy valaki kivul belül tok jo de még szűz! Az utolso esetben általában azert van mert vagy nagyon a karrierjére koncentrál vagy vár az igazira vagy mindkettő...
2/21 anonim válasza:
Szégyelli a péniszét, nem meri elővenni.
3/21 lilla64 válasza:
Nem egyedi eset vannak ilyenek.Ismertem olyan srácot,akit annyira lefoglalt a tanulás vagy a karrier épitése,hogy nem érdekelte a szex.
4/21 anonim válasza:
Ez olyan, hogy helyes vagyok, de miért volt csak 3 barátnőm eddig, amikor jó a szövegem, tanult vagyok, érdekes és iszonyúan jó a szexben? Vágod...
5/21 anonim válasza:
Ez olyan , hogy gyári munkás vagyok és sok nőt szögeltem.
6/21 anonim válasza:
Vagy mert csak szerinted helyes, meg egy-két barátnőt szerint. Én kaliber különbségeket sejtek. Mind közted és közte, mind közte és az elvárásai között.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem tényleg tipikus szépfiú dús haj fehér fogak...
2019. máj. 21. 14:14
9/21 anonim válasza:
Lehet, hogy csak számodra helyes. Ha tényleg jóképű lenne már 16 évesen több nővel kavart volna.
10/21 anonim válasza:
1. Látens meleg
2. Komoly pszichés problémái vannak, súlyos szorongás
3. Traumák érték, megerőszakolta az apja, molesztálták pedofilok
4. Aszexuális, tesztoszteron hormonzavarok
5. Valamit nem tudni róla, szégyelli pl a péniszméretét. 12-13 centis Orsi virsli vastagság... (Meg is értem ahogy manapság: pár fiatal nagyétvágyú ismerős beszél... 18-19 alatt 3-4 ujj vastagság az amit még megérez, azalatt pffh. Egy átlag 16-ossal kb szóba se állna...)
A karrierizmus meg tanulásba menekülés csak egy kifogás, az egyszerűbb út választása a kínos helyzet elkerülésére. Olyan nincs, hogy egy fiatal férfit nem érdekel a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!