Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Szakitanátok a pasival, ha?
#20, Pl azt hogy kivel hancúroztam a sátorban egy fesztiválon 10 éve... már a nevére se emlékszem. Soha senkinek nem mondtam el, cimbik talán emlékeznek rá, de ez teljesen lényegtelen.
Volt még ezernyi vicces dolog, felsorolni se tudnám. Most akkor hazudok?
Soha eddig egy barátnőmnek se csináltam felsorolást, és nem is fogok. Ez nem egy vallatás 😃. Ezek csak rám tartoznak és senkinek nem fogom elmondani. A férfiak nagyrésze ugyan így vélekedik. Titkai mindenkinek vannak és ez így normális.
Egyébként meg mit csinálsz szerencsétlen fiúkkal, hazugságvizsgálót kötsz rájuk? Vagy kivallatod a barátait, hogy kivel feküdt le eddig?
Nyomozol utána a magánlevelezéseiben?
Nekem a saját bankszámla, saját Facebook, saját jelszavak pl sérthetetlenek. Soha egyetlen barátnőmnek sem volt ezekhez hozzáférése. Számomra elképzelhetetlen, hogy akárki keresgéljen a múltamban. Kell egy privát szféra.
Engem se, élj tovább a kis naív világodban... csak nehogy beüssön a valóság egyszer. Csak neked akarok jót...
Mondtam már hogy ne állíts rólam semmit, mert nem ismersz.
Nem vagyok naív. De a mi kis beszélgetésünk nem ide való.
#28, Ez nem gondolkozás kérdése :D
Egyszerűen nincs választási lehetőséged,ez a valóság.
Ha valaki csinált valamit a múltban,és nem akarja elmondani, akkor javarészt soha nem tudja meg senki. Itt most nem gyilkosságról, börtönről, vagy állatkínzásról van szó amúgy. Csak intim dolgokról.
Eleve ki az aki részletesen beszámol az intim életéről a másiknak?
Ez a szerelmed megalázása. Nekem nagyon gusztustalan érzés lenne, ha végig kéne hallgatnom, hogy a barátnőm kivel-hogyan-mennyit és milyen pózokban szeretkezett, hány centis farka volt a barátjuknak, és így tovább. Gondolom erről nem számol be neked senki. Hogy is van ez? Szelektív őszinteség?
...én se mondom el soha, hogy volt egy olyan barátnőm akinek világverő kerekded gyönyörű cickói voltak. Mert tudom, hogy bántó lenne a kismellű aktuális barátnőmnek... és még sorolhatnám tovább, ez csak egy hasonlat.
Ha meg már valamit eltitkolsz, akkor bukta a teljes őszinteség elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!