Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Szakitanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Szakitanátok a pasival, ha?

Figyelt kérdés
Szoval egy kapcsolatban vagytok és minden oké.A pasi nem cigizik,nem iszok,nem csajozik stb.Meg van a tűz és meg bizzok benne.De bevallaná hogy a kapcsolat előtt volt örömlányokkal.Persze csak a szex miatt.De muvel Te itt vagy neki ezert nincs szuksege ilyen nőkre.Csak te számitasz neki.Ezt a fajta helyzetet,hogy reagálnátok le? Ez ok egy szakitasra?

2019. jún. 14. 12:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#20, Pl azt hogy kivel hancúroztam a sátorban egy fesztiválon 10 éve... már a nevére se emlékszem. Soha senkinek nem mondtam el, cimbik talán emlékeznek rá, de ez teljesen lényegtelen.

Volt még ezernyi vicces dolog, felsorolni se tudnám. Most akkor hazudok?

Soha eddig egy barátnőmnek se csináltam felsorolást, és nem is fogok. Ez nem egy vallatás 😃. Ezek csak rám tartoznak és senkinek nem fogom elmondani. A férfiak nagyrésze ugyan így vélekedik. Titkai mindenkinek vannak és ez így normális.

2019. jún. 14. 17:10
 22/30 A kérdező kommentje:
Ha komolyan erdekelne engem egy nő,akkor a prostizós múltamat letagadnám.oké oké hazudok.Valószinűleg a nő elhagyna engem és vele egyűtt a boldogság is.Így hát kénytelen vagyok hazudni.Viszont ha 1 pl 1 ev után rákérdezne,akkor már fel tudnám vallalni.Mivel már bizik bennem 1 evnyi kapcsolat után.Attol hogy szingli kent felhivtam par lányt meg nem tartom magam rossz embernek.
2019. jún. 14. 17:13
 23/30 anonim ***** válasza:

Egyébként meg mit csinálsz szerencsétlen fiúkkal, hazugságvizsgálót kötsz rájuk? Vagy kivallatod a barátait, hogy kivel feküdt le eddig?

Nyomozol utána a magánlevelezéseiben?

Nekem a saját bankszámla, saját Facebook, saját jelszavak pl sérthetetlenek. Soha egyetlen barátnőmnek sem volt ezekhez hozzáférése. Számomra elképzelhetetlen, hogy akárki keresgéljen a múltamban. Kell egy privát szféra.

24/30 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem érdekel.
 25/30 anonim ***** válasza:

Engem se, élj tovább a kis naív világodban... csak nehogy beüssön a valóság egyszer. Csak neked akarok jót...

2019. jún. 14. 17:16
 26/30 anonim ***** válasza:

Mondtam már hogy ne állíts rólam semmit, mert nem ismersz.

Nem vagyok naív. De a mi kis beszélgetésünk nem ide való.

2019. jún. 14. 17:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem, de azért kérnék egy orvosi vizsgálatot.
2019. jún. 14. 17:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Elég gáz, hogy hülyének nézel valakit azért mert nem úgy gondolkodik mint te...
2019. jún. 14. 17:39
 29/30 anonim ***** válasza:

#28, Ez nem gondolkozás kérdése :D

Egyszerűen nincs választási lehetőséged,ez a valóság.

Ha valaki csinált valamit a múltban,és nem akarja elmondani, akkor javarészt soha nem tudja meg senki. Itt most nem gyilkosságról, börtönről, vagy állatkínzásról van szó amúgy. Csak intim dolgokról.

Eleve ki az aki részletesen beszámol az intim életéről a másiknak?

Ez a szerelmed megalázása. Nekem nagyon gusztustalan érzés lenne, ha végig kéne hallgatnom, hogy a barátnőm kivel-hogyan-mennyit és milyen pózokban szeretkezett, hány centis farka volt a barátjuknak, és így tovább. Gondolom erről nem számol be neked senki. Hogy is van ez? Szelektív őszinteség?

...én se mondom el soha, hogy volt egy olyan barátnőm akinek világverő kerekded gyönyörű cickói voltak. Mert tudom, hogy bántó lenne a kismellű aktuális barátnőmnek... és még sorolhatnám tovább, ez csak egy hasonlat.

Ha meg már valamit eltitkolsz, akkor bukta a teljes őszinteség elmélet.

2019. jún. 14. 19:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Én nem szakítanék vele csak ezért, kiv. ha ilyen nagyon igénytelen, útszéli pudvás csajoknál volt vagy ha volt valakije, amikor hivatásosnál volt. Egyéb esetben megértem - igényei vannak, nincs szerencséje a nőknél... inkább ez, mint hogy begőzölve embereket mészároljon le.
2019. jún. 14. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!