Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Szakitanátok a pasival, ha?
9-es.
Én nem csak elméletben,hanem gyakorlatban sem fogyasztok alkoholt
Ne kelljen már jobban elmagyaráznom légyszi.
Lesüt, hogy az E/3-ban írt elemzés valójában rólad szól, ez elírás meg tudatalatti...
Az elírás amúgy lehet véletlen is, mivel a telón az i és o betű egymás mellett vannak.
Amúgy igen, ezek a kérdések általában a kérdezőről szólnak :D
"Nem, hisz a múltban történt, nincs jelentősége."
Nem igaz, hogy semminek nincs jelentősége, ami a múltban történt. Nagyon is van.
#16,és ki az a nagyon hülye aki ezt el is mondja? :D
Ugyan már. Annyira jó hogy ilyen naívak vagyok lányok.
A férfiak nagyrésze volt már prostinál, már csak poénból is. Szóval kb 50% esélyetek van rá, hogy a lovagotok prostizott.
Nincs olyan ember aki mindenben teljesen őszinte a múltjával kapcsolatban.
Eleve én már nem is emlékszem 10 évvel ezelőtt mi volt. Teljesen más ember voltam, aktuális kalandokkal, mókás történetekkel stb...
Most meg komoly felnőtt ember.
Engem se érdekel kivel mit csinált 10 éve a leányzó, inkább bele se megyek.
Nyilván sohasem fogod megtudni ha valaki nem sorolja fel az elmúlt 10 év összes jelentősebb életeseményét. Szóval ugyan úgy ismerkedsz tovább, max magadat áltatod.
Te lehet hogy nem emlékszel, de az nem azt jelenti hogy más sem..
“Szóval ugyan úgy ismerkedsz tovább, max magadat áltatod.”
Nem ismersz, úgyhogy inkább ne állítsd rólam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!