Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ne szakítsak egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne szakítsak egy pasival ha a pasiknak akkor sem elég egy nő ha hűségesek?

Figyelt kérdés
Mert ez az igazság. A vadászösztönük miatt, ami egész életükben elkíséri őket.
2019. jún. 8. 22:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Mibajod?
2019. jún. 8. 22:57
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kifejtenéd kérlek?
2019. jún. 8. 23:34
 3/28 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan mit szeretnél itt kérdezni?
2019. jún. 8. 23:43
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen önellentmondásos és értelmetlen lett.
2019. jún. 8. 23:44
 5/28 A kérdező kommentje:
Ezt úgy érzem hogy ha egy pasi kapcsolatban van akkor is megfog nézni más nőket és akkor is más lányokra fogja verni. Mindegy az hogy szereti a párját... így már jobb??
2019. jún. 9. 00:07
 6/28 anonim ***** válasza:
74%

Az, hogy mást is néz, természetes. Az lenne a nagy baj, ha nem érdekelné, mert akkor nem lenne normális férfi.

Az meg, hogy mire gondol... na, az már kérdéses. Tudod, sokszor ilyenkor is rád gondol.

Esetleg olyan helyzetet képzel el, amit te nem csinálsz meg neki, de ez sem biztos. Lehet, hogy teljesen szokásos helyzetben képzel el téged.

Kicsit többször kellene szexelni, meg ötletesebbnek lenni, és akkor kevésbé akarna másfelé csavarogni.

2019. jún. 9. 00:13
 7/28 A kérdező kommentje:
Ezzel a baj csak az hogy a kaki szexen kívül minden amit el lehet képzelni megadok neki és minden nap van szex legalábbis egyszer biztos. És nem nem engem képzel el mert aki más lányokat néz maszturbálni az nem....
2019. jún. 9. 00:17
 8/28 A kérdező kommentje:
Akkor én tényleg nem ettem hogy működnek a pasik. Miért kell nekik ennyire a változatosság? (Hogy mindig másképp néztem ki a nő)
2019. jún. 9. 00:18
 9/28 anonim ***** válasza:
35%

Nézzük a másik végéről:

te mit szólnál, ha a pasid megkérne, hogy soha többé ne nézz meg semmiféle divatüzletet? Ne nézd meg az ilyen műsorokat sem a tv-ben, ne olvass divatújságot. Ne vegyél divatos ruhákat.

Ne nézz meg divatosan öltözött embereket, ne is beszélj róluk senkivel.

Örülnél egy ilyen kérésnek, és szívesen teljesítenéd?

2019. jún. 9. 00:51
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem a divatnak öltözök, saját stílusok van tehát igen sokan menne.
2019. jún. 9. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!