Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ne szakítsak egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne szakítsak egy pasival ha a pasiknak akkor sem elég egy nő ha hűségesek?

Figyelt kérdés
Mert ez az igazság. A vadászösztönük miatt, ami egész életükben elkíséri őket.
2019. jún. 8. 22:55
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Én azt értem. És amúgy nekem ő is vett már ruhákat és azt is felhúztam. De nem csak azt ebben igazad van.

Viszont én nem tudom megérteni ha én nem csináltam vele olyanokat (én nem basztál így ki vele) Akkor neki miért kellett velem?

2019. jún. 9. 13:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értetted meg.

Tehát akkor te is nézelődtél.

Sőt: ami megtetszett, ahhoz oda is mentél, meg is tapogattad. Sőt: meg is vetted.

Na, ezeket ő nem csinálta, csak körbenézett.

2019. jún. 9. 14:12
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok ezt a ruhás hasonlatot...

Inkább azon dolgozzatok, hogy neked jó legyen a szex. Most csak görcsölsz rajta, nem engeded el magad, nem elegulsz ki. Ha mindkettőtök számára kielégítő, mindenki boldog lesz.

Az a baj, hogy te mindent is megteszel, hogy neki jó legyen, és azzal nem foglalkozol, hogy neked TÉNYLEG jó legyen. A szex csodás, imádom, nagyon jó érzés az orgazmus.

A pasid meg csak hőbörög, hogy mennyire rossz, hogy neked nincs orgazmuod. valószínűleg nem tesz érte eleget.

Neked jobban oda kéne figyelned arra, hogy neked mi jó és te mit szeretnél, és kommunikálnod, a pasidnak is erre kéne odafigyelni.

A szex baromi jó, de csak akkor, ha mindenkinek jó. És ezt nőként írom

2019. jún. 9. 14:19
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igazad van, De nem tudok nem azon görcsölni mert felek hogy nem leszek neki elég jó továbbra se és megint más lányokat fog nézni, rájuk verni .....stb. nem tudok nem ezen aggódni mert azt akarom hogy mindent megtudjak neki adni pontosan úgy ahogy szeretné. Ha most azzal foglalkoznék közben hogy nekem légyen annyira jó hogy nem azon aggódok hogy elég jó legyél neki akkor megint más lányokat fog nézni. Mert akkor biztos önzőnek fog nézni. Meg ő akkor is nézett más lányokat masztizni amikor minden nap tobbszor én is masztiztam neki. Tehát akkor mégis csak velem lehet valami nagyon nagy baj azon kívül is hogy nehézen megyek el.
2019. jún. 9. 15:19
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

"De nem tudok nem azon görcsölni mert felek hogy nem leszek neki elég jó továbbra se"

Ezt az egész gondolkodásmódot próbáld meg elengedni. Igenis ELÉG jó vagy neki, azért van veled! Vagy nem vagy elég jó, de akkor meg más baja van, és magával, nem veled. Lényeg, hogy ez az ő egyéni ügye.

Ez a "miért nem vagyok elég neki" nagyon tipikus női logika. Így gondolkodik a legtöbb nő. Egy barátnőm volt aki nem, de néha nála is előjön.

Azonban ez még logikailag is tévedés, a férfiak jó része meg tök máshogy gondolkodik. Ne próbáld meg megérteni, mert nem fogod tudni (10 év pszichológia után igen) hanem inkább fogadd el.

Ha már a ruhás hasonlat: attól hogy, van egy ELÉG jó ruhád, mégse azt hordod minden nap, hanem mást is felveszel.

Van egy csomó férfi, akinek elég ugyanaz a ruha mindennap, van egy csomó, akinek nem elég, de valamiért nem mer kipróbálni mást, és van egy csomó, aki tényleg kipróbálja.

2019. jún. 9. 15:45
 26/28 A kérdező kommentje:

Hát én olvastam már pszichológiát pont ezzel kapcsolatban. Így az elmúlt 1 év 8 hónapban.

Hát én azt hiszem tényleg jobban járnék ha leszbikus lennék amugy, talán nem vernének át ennyiszer....

Ez a ruhás hasonlat amugy nem túl jó.

Csak a dura az hogy én érdekes módon nem masztiztam másra és ő bizony többször is. Ahhoz képest hogy elvileg szeret... hogyan nem volt bűntudata?, vagy ilyenkor a pasiknak nincs? Vagy van nekik egyáltalán bűntudatuk??><

2019. jún. 9. 15:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"Csak a dura az hogy én érdekes módon nem masztiztam másra és ő bizony többször is."

Továbbra is a saját gondolkodásodat akarod ráhúzni a másikra. Ha mindig ezt csinálod, akkor tényleg jobb lesz leszbinek. De akkor sem leszel boldog, mert egy másik nő sem gondolkodik pont ahogy ahogy te.

"vagy ilyenkor a pasiknak nincs?"

nincs, vagy csak kicsit. Ha nagy lelkiismeretfurdalása lenne, akkor az azt jelentené, hogy lelkibeteg.

"Vagy van nekik egyáltalán bűntudatuk??><

van, nagyon is, maximum elnyomva, általában a férfiakban több elnyomott érzelem van mint a nőkben. Ha másfél évnyi olvasás után ilyen kérdéseket teszel fel, akkor jobb lenne másféle pszichológiai irodalmat olvasnod.

2019. jún. 9. 16:17
 28/28 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam hogy bennük életük végéig megmarad a vadász ösztön...
2019. jún. 9. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!