Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szakitsak a baratomal?

Szakitsak a baratomal?

Figyelt kérdés
Mar 2 honapja vagyunk egyut de sokkat veszekszunk :/ Mindenen ritkán találkozunk mert messze lakik tollem :/ Tav kapcsit tartunk ! Sok mindenen ossze veszunk de ki bekelunk ! Szeretem nagyon aszt mondja hogy, o is de sokkat veszekszunk nem sokkaig fogom birni :/ mit tegyek szakitsak vele? Probáltuk de nem megy :/ Szeretem nagyon :/ 14/L
2013. júl. 20. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

hát 2 hónap után sok veszekedés az semmi jóval nem kecsegtet... nekem az első összekapásom a barátnőmmel 6-7 hónap után volt.. (több mint 2 éve vagyunk együtt)

távkapcs nehéz... 14 évesen még nehezebb...

általában a teljes romok között is optimista vagyok, de ha reálisan nézzük, akkor ennek így nem sok értelme van... de ez csak egy vélemény, a döntést Neked kell meghozni!

2013. júl. 20. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:
1. válaszoló jól leírta, fájni fog ha úgy döntesz, de tényleg nem jó a távkapcsolat. Veszekedésekkel tarkítva pedig pocsék... Főleg ennyi idő után..
2013. júl. 21. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!