Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál olyan pasival akinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan pasival akinél minden péntek pizzanap?

Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 20:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne? ...imádom a pizzát 😋
2019. jún. 7. 21:01
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem a problémát. Miért gond, ha valaki péntekenként pizzát eszik? Vagy ez valami beugratós kérdés? Szóval igen, járnék ilyen pasival.
2019. jún. 7. 21:01
 3/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert a sok pizza egészségtelen?
2019. jún. 7. 21:03
 4/20 anonim ***** válasza:
46%
185 magas vagyok, 80 kiló, 10% testzsírszázalékkal. 5 éve edzek, hetente elfér egy pizzaszelet. Kérdés?
2019. jún. 7. 21:05
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
el lehet készíteni egy pizzát egészségesen is
2019. jún. 7. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Tök nem érdekel, hogy egészséges-e vagy sem, a pizza az égiek ajándéka az emberiségnek, természetesen járnék ilyen pasival (sőt, mondok jobbat, feleségül mentem ilyen pasihoz, most is a pizzát várjuk miközben alkoholt iszunk, ami talán kevésbé is egészséges, mint egy pizza).
2019. jún. 7. 21:08
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
Szeretem a pizzát, naná. Amúgy aki viszonylag egészségesen, változatosan étkezik semmi baja nem lesz attól, ha egy héten egyszer junkfood-ot eszik.
2019. jún. 7. 21:17
 8/20 anonim ***** válasza:
57%

Napi 3x-i étkezéssel számolva az jön nekem ki, hogy az év 0,04%-ban eszik pizzát. Ez még ha rendszer szerint is van, erősen kétlem, hogy kiugró mennyiség lenne, hacsak valaki olyat nem fog ki, akinél ebben a zéró tolerancia megy.

32/f

2019. jún. 7. 21:27
 9/20 anonim ***** válasza:
volt hogy 2 évig szinte mind nap ettem és így sem híztam el.. tehát voltam 64 kiló 180 cm, és kb olyan 85-90-re mentem fel... Meguntam azóta ritkán eszek pizzát, és már olyan sok fajtát kostóltam hogy rohadt kritikus lettem. Imádtam olvasni amikor a szr pizzákhoz írták milyen finom , én meg kidobtam volna a szemétbe.
2019. jún. 7. 21:28
 10/20 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2019. jún. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!