Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egyedül péntek este? Mivel foglaljam el magam?
van egy vésztervem, tanulok, mert ha az egész hétvégét ettől a perctől kezdve végigtanulnám is kevés lenne, de most mégis olyan távolinak tűnnek a beadandók határidejei :D meg kicsit elegem is van a sok tanulásból
amúgy ellennék egyedül, csak most annyira rossz minden (anyukám nagyon beteg), hogy tudom hogy előbb utóbb kijön rajtam és nagyon sokat fogok sírni, ezért lenne jó valamivel elfoglalni magam de mindenki hazament, mert egyetemisták vagyunk más városban és totál egyedül vagyok :( talán átmegyek a boltba amíg még nyitva van de hát azt sem lehet örökké... ti mit csinálnátok a helyemben?
19L
Ezt a kérdést sokan felteszik most maguknak. Többek közt én is.
Szerintem péntek este vétek tanulni. Ilyenkor kell lazítani. Szándékosan ebbe a rovatba tetted fel a kérdést?
Majd én meglátogatlak és csinálunk valami programot, de előbb jó lenne tudni melyik városban vagy. :)
Ha gondolod írhatsz és beszélgethetünk.
Speciel ilyen helyzetben én filmeket szoktam nézni. Sorozatokat, ilyesmit. Bár nem is vagyok olyan lelkiismeretes diák, hogy péntek este (vagy bármikor a vizsgák és a nagyonmuszáj határidők előtt közvetlenül) tanuljak.
Anyukádnak jobbulást. Gondolom hamarosan hazamehetsz hozzá és addigra meg is gyógyul. Ez vigasztaljon.
hát ha meggyógyulna, akkor nem lennék ilyen szomorú :( de azért reménykedjünk vmi csodafélében
az a baj a filmekbe meg beleképzelném h nekik milyen jó, nekem meg mennyire nem :D
hát sajnos nekem muszáj lenne sokat tanulni :D csak az a baj hogy ez nem olyan h leülök és megtanulom, mert a konkrét lexikális anyag kevés csak mondjuk feladatokon kell gondolkozni aztán semmi kedvem sincs 3 óráig ülni 1 db felett h aztán semmi se jöjjön ki
Eltöltsük együtt az időt?
Van jó kis meggy hp-m ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!