Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péntek este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 18:14
1/17 anonim válasza:
én is egyedül vagyok,22 éves minden péntek és szombat este,ja nem a családommal,apám hugom.
2/17 anonim válasza:
Én nagyon jól bírom, ugyanis reggelig dolgozok naggyon izgi , próbáld ki! És nem érzed majd azt a "nagy ürességet".
3/17 anonim válasza:
FTC-DVSC aztán Inter-Juve
Kell ennél jobb meccsek mára....
4/17 anonim válasza:
Miért otthon? Igazán elmehetnél a barátnőiddel bulizni egyet, nem lenne olyan magányos az este. Nem kell ahhoz barátod/barátnőd legyen, hogy kimozdulj!
6/17 anonim válasza:
hát é a többi este? nekem ugyanoylan mindegyik szinte. de igaza van másoknak. miért nem mozdulsz ki bulizni vagy kiruccanni valahova? vagy csak csajokkal egy filmes pizsomaparty :D őrült jó tud lennni
7/17 anonim válasza:
Mért gáz az, hogy pont péntek vagy szombat este van? Ugyanolyanok mint a többi nap estéje, oszt Sanyi! :D
8/17 A kérdező kommentje:
a "csajos pizsiparty" kilöve mert fiu vagyok :D
am meg mennék csak nincs hova.. :\
2010. ápr. 16. 18:27
9/17 anonim válasza:
én már nagyon unom az arcom -.-" XD
és az 1ik bnömet nm engedik el.. a másik megnemérráá xD
odavagyokmár ("":
10/17 A kérdező kommentje:
18:28 ebböl konkrétan semmit nem értettem, de együt érzek :D
2010. ápr. 16. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!