Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb péntek este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
Figyelt kérdés
Unatkozom!!! ):
Ti is?
2010. ápr. 30. 17:33
1/24 anonim válasza:
nem, én jókat nevetek a hozzád hasonlókon;D
2/24 anonim válasza:
Én tanulok, mint mindig. De már marhára kimozdulnék... :-(
3/24 anonim válasza:
igen ,én is:D de a zene ordit nálam,az jo kedély javitó,de holnap jön a párom,és már nem fogok unatkozni:D
4/24 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Légyszi válaszoljatok! x"D
Amúgy én is unatkozom picit,és gondolkozom hogy a kérdésemben említett fiú most komolyan letörölt-e...:s
5/24 anonim válasza:
Jah hát most én épp pihenek mert a suliba ballagtattunk és egész nap a termet dísztítettük. Most mennék focizni csak az a baj hogy a lábamaAT meg megrántottam.
6/24 anonim válasza:
Erre is válaszoljatok légyszi...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
7/24 anonim válasza:
holnap délelőtt megyek kirándulni a Dobogókőre(pilis) este meg partyzni vasárnap pihenek hétfőn meló,kell ennél jobb? igen egy barátnő akit szerelemmel szerethetnék:)
9/24 anonim válasza:
remélem a bu.zik jól összeverik egymást,de nem szeretem őket meg a focit se nagyon....
10/24 anonim válasza:
17:43 számból vetted ki a szót.. vagyis a programot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!