Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabb péntek este egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabb péntek este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?

Figyelt kérdés

Unatkozom!!! ):

Ti is?

2010. ápr. 30. 17:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Érettségire készülgetek...
2010. ápr. 30. 17:49
 12/24 anonim ***** válasza:
amúgy drága kérdező?miért nemmozdulsz ki egyszer otthonról és miért siránkozol?ha gondolod megyek ma moziba gyere velem!
2010. ápr. 30. 17:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Mindig te írod ki ezt a kérdést? XD Am én tanulok most angolt.. vegyél példát rólam xD
2010. ápr. 30. 17:55
 14/24 anonim ***** válasza:

én elvagyok itthon péntekenként (csak ne lennék most ilyen hullafáradt...)

a péntek estéket egyedül könnyen bírom, de azt, hogy nincs barátnőm, már sokkal kevésbé... :S úgy hiányzik valaki :$

16f

2010. ápr. 30. 18:07
 15/24 A kérdező kommentje:

Ne legyetek mar ilyen komolyak :D

Válaszok: (nemtom ki mikor.. talájja meg mindenki a magáét :D)

-igen mindig én irom ki xD

-megyek moziba!! hol laksz hányéves vagy nemed fizeted?

-Ja nekem is egy barátnö hiányzik.. egybol nem unatkoznánk ;):D

-az angoltanulónak- Kösz kihagyom, megvan a középfokú C-m :) + igy 11. évvégére a 12. évvégi 5-ösöm ;P

2010. ápr. 30. 18:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Én tanulok, vizsgák jönnek sorra, ZH-kkal bombáznak és egyebek. Nekem semmi gondom azzal, hogy jelenleg nincs párom, ezer meg egy dolog van, aminek lehet örülni, nem pedig összevissza szomorkodni. Majd lesz ha lesz és kész, felesleges ilyeneken problémázni. Ha nagyon unatkozol menj el egy barátoddal valahová, nem csak párosan szép az élet.
2010. ápr. 30. 18:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Városiaknak még jó.
2010. ápr. 30. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj németet vagy franciát xD (Az angoltanuló:D)
2010. ápr. 30. 18:40
 19/24 anonim ***** válasza:

én majd berakok vmi jo filmet vagy zeneee. azzal mindig elvagyok :)

am meg nekem is hiányzik egy fiuuu :$ jolenne ha vele sétálhatnék estee pl ilyen fáradt nap után :) most romantikusra vágyom :D pedig amugy nem ien vagyok. na befogom :) 15.5l

2010. ápr. 30. 18:42
 20/24 anonim ***** válasza:
előző: hol laksz? :D XD
2010. ápr. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!