Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy meg merjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy meg merjem szólítani a lányt a buszon?

Figyelt kérdés
Minden reggel ugyanazzal a busszal megyek haza.Ugyanazzal a busszal megy egy lány dolgozni hétköznap reggelente.Nagyon szép,viszont ránézésre nem tudom megítélni hogy kedves vagy bunkó.Mindig egyedül utazik,nem munkatársával,barátnőjével stb.Ma reggel odaülhettem volna mellé,de nem mertem.Hogyan ismerkedjek még vele,ha félek?Már hónapok óta ugyanazzal a busszal utazunk.
2019. jún. 11. 20:25
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Szia,most meg nem volt rajta a buszon:(Lehet hogy szabadságon van
2019. júl. 15. 10:42
 42/46 anonim ***** válasza:

Ha nem jössz be neki, X idő múlva elfelejted, de az elhalasztott lehetőségek örökre nyomasztani fognak.

Tudod: mi lett volna ha?

Meglátod a buszon, leülsz mellé és kész. ...lehet, h. csacsi szöveg- eldöntöd-: " Szabad ez a hely?de jó, hogy látlak újra!! már azt hittem beteg vagy ( így egybe) és lehuppansz mellé.

2019. júl. 15. 14:47
 43/46 anonim ***** válasza:

"Ma reggel odaülhettem volna mellé,de nem mertem"

"De nem tudok mellé ülni,mert mindig ül mellette valaki."

Te sose fogod megszólítani ezt a lányt, csak csorgatni fogod rá a nyálad. Törődj bele.

2019. júl. 15. 14:55
 44/46 anonim ***** válasza:

Nem, Kedves 43.:), hiszek a fiatalemberben, hogy meglépni fog!:)

Kedves fiatalember, lépj!!

2019. júl. 15. 15:12
 45/46 anonim ***** válasza:

Javítok: nehogy meglépni!!:)

Csak lépj!!

2019. júl. 15. 15:16
 46/46 anonim ***** válasza:
Elég nehéz dolga lesz, mivel se jó duma, se magabiztosság nincs, ráadásul a lány nem is néz rá. (Szerintem az a "nagyon szép" lány párkapcsolatban él.
2019. júl. 15. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!