Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy meg merjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy meg merjem szólítani a lányt a buszon?

Figyelt kérdés
Minden reggel ugyanazzal a busszal megyek haza.Ugyanazzal a busszal megy egy lány dolgozni hétköznap reggelente.Nagyon szép,viszont ránézésre nem tudom megítélni hogy kedves vagy bunkó.Mindig egyedül utazik,nem munkatársával,barátnőjével stb.Ma reggel odaülhettem volna mellé,de nem mertem.Hogyan ismerkedjek még vele,ha félek?Már hónapok óta ugyanazzal a busszal utazunk.
2019. jún. 11. 20:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

A #6/9/11/14 válaszoló vagyok.Felejtsd el azt a lányt.Komolyan.Értelmetlenül kínzod magad,közben a megszállottjává válsz,aztán csinálsz valami hülyeséget.

Menj dolgozni másik busszal,vagy más útvonalon.Idővel elfelejted.Ennek így semmi értelme.Sajnálom.Őszintén.

2019. jún. 13. 18:32
 22/46 A kérdező kommentje:
Abban bízom hogy holnap nem fog mellette ülni senki és leülhetek mellé.Hátha elkezdünk egymással beszélgetni.Hülyeséget nem fogok csinálni majd vigyázok.
2019. jún. 13. 19:57
 23/46 A kérdező kommentje:
Még eddig Te biztattál hogy szólítsam meg beszéljek vele most meg le akarsz beszélni róla?
2019. jún. 13. 20:04
 24/46 anonim ***** válasza:

Nem lebeszélni akarlak,csak úgy látom,hibás a hozzáállásod.

Majd holnap/a jövő héten/jövőre/.Majd,ha szemeztünk/ha rám mosolyog/ha eljön a kedvező alkalom.Majd,ha a Jupiter belép a Vízöntő házába...Majd,ha...Érted,ugye?

Gondoltam,gyártok neked egy tűrhető kifogást.Mivel ennyire bizonytalan vagy,megadom a felhatalmazást,hogy a továbbiakban nyugodtan élhess.

Vagy:Rázd meg magad,legyél férfi,és holnap tényleg szólítsd meg végre.Amit AKARSZ,azért teszel.Amit SZERETNÉL,arról csak ÁLMODSZ.Továbbra is fenntartom,hogy NINCS mit veszítened.

2019. jún. 13. 21:01
 25/46 A kérdező kommentje:
Igen igazad van.Félni fogok de ha már megszólítottam talán megkönnyebbülök.
2019. jún. 13. 21:08
 26/46 anonim ***** válasza:

Az nem baj,ha félsz.Akkor van gond,ha hagyod,hogy a félelem megbénítson.Nézz szembe a félelmeddel.Akármi történik is ,utána könnyebb lesz.(személyes tapasztalat)

Sok sikert!

2019. jún. 13. 22:27
 27/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mire jutottál azóta,de ez neked szól: https://www.youtube.com/watch?v=NAvNZCsK6iI
2019. jún. 16. 17:47
 28/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a videót hasznos volt de a lányt ma sem mertem megszólítani csak néztem őt egész úton.Ráadásul sokan voltak a buszon és ültek is mellette.
2019. jún. 17. 10:24
 29/46 anonim ***** válasza:

Megint a kifogások? :( Azt hiszem,te félsz a sikertől.

Nem tudom,talán ismeretlen a terep?Mi lesz,ha a lánynak tetszel?Hogyan tovább,kevés a tapasztalatod?

Ha jól tippeltem,és titokban ilyenek miatt aggódsz(vagyis padlón van az önbizalmad),fontold meg,hogy szakemberhez fordulsz.

Ennél jobb tanácsot nem adhatok.Remélem megtalálod a boldogságot.Szia.

2019. jún. 17. 21:04
 30/46 A kérdező kommentje:
Szerdán reggel fogunk megint ugyanazon a buszon utazni,hátha most elindul köztünk egy beszélgetés.Ha nem fog ülni mellette senki,melléülök.Megpróbálom legyőzni a félelmem.
2019. jún. 17. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!