Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy meg merjem szólítani a lányt a buszon?
A #6/9/11/14 válaszoló vagyok.Felejtsd el azt a lányt.Komolyan.Értelmetlenül kínzod magad,közben a megszállottjává válsz,aztán csinálsz valami hülyeséget.
Menj dolgozni másik busszal,vagy más útvonalon.Idővel elfelejted.Ennek így semmi értelme.Sajnálom.Őszintén.
Nem lebeszélni akarlak,csak úgy látom,hibás a hozzáállásod.
Majd holnap/a jövő héten/jövőre/.Majd,ha szemeztünk/ha rám mosolyog/ha eljön a kedvező alkalom.Majd,ha a Jupiter belép a Vízöntő házába...Majd,ha...Érted,ugye?
Gondoltam,gyártok neked egy tűrhető kifogást.Mivel ennyire bizonytalan vagy,megadom a felhatalmazást,hogy a továbbiakban nyugodtan élhess.
Vagy:Rázd meg magad,legyél férfi,és holnap tényleg szólítsd meg végre.Amit AKARSZ,azért teszel.Amit SZERETNÉL,arról csak ÁLMODSZ.Továbbra is fenntartom,hogy NINCS mit veszítened.
Az nem baj,ha félsz.Akkor van gond,ha hagyod,hogy a félelem megbénítson.Nézz szembe a félelmeddel.Akármi történik is ,utána könnyebb lesz.(személyes tapasztalat)
Sok sikert!
Megint a kifogások? :( Azt hiszem,te félsz a sikertől.
Nem tudom,talán ismeretlen a terep?Mi lesz,ha a lánynak tetszel?Hogyan tovább,kevés a tapasztalatod?
Ha jól tippeltem,és titokban ilyenek miatt aggódsz(vagyis padlón van az önbizalmad),fontold meg,hogy szakemberhez fordulsz.
Ennél jobb tanácsot nem adhatok.Remélem megtalálod a boldogságot.Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!