Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy meg merjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy meg merjem szólítani a lányt a buszon?

Figyelt kérdés
Minden reggel ugyanazzal a busszal megyek haza.Ugyanazzal a busszal megy egy lány dolgozni hétköznap reggelente.Nagyon szép,viszont ránézésre nem tudom megítélni hogy kedves vagy bunkó.Mindig egyedül utazik,nem munkatársával,barátnőjével stb.Ma reggel odaülhettem volna mellé,de nem mertem.Hogyan ismerkedjek még vele,ha félek?Már hónapok óta ugyanazzal a busszal utazunk.
2019. jún. 11. 20:25
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:

Volt egy kapcsolatom, ami így indult. Oda ült mellém a srác és bemutatkozott. Kérdezett pár alap dolgot, majd elhívott randira. Gyors volt hirtelen a helyzet (bár előtte hónapokig szemeztunk) de megérte.

Hajrá, megéri. Akár kerdezhetsz is tőle valamit a busszal kapcsolatban, mindegy. Veszi a lapot, ha érdekled

2019. jún. 11. 20:32
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
- Szia! Te is ezzel a busszal utazol? Mehetnénk egy irányba.
2019. jún. 11. 20:34
 3/46 A kérdező kommentje:
De mi nem szoktunk szemezni én szoktam őt nézni,ő rám se néz.Zenét se szokott hallgatni nincs a fülében a fülhallgató.
2019. jún. 11. 20:36
 4/46 A kérdező kommentje:
2-es,mindig egy irányba utazunk,ő 3 megállóval előbb száll le.Legalább rámosolyogna egyszer.
2019. jún. 11. 20:38
 5/46 A kérdező kommentje:
Ma szabad vagyok,úgyhogy holnap nem,de csütörtök reggel jó lenne vele beszélni.
2019. jún. 11. 20:41
 6/46 anonim ***** válasza:
Miért félsz megszólítani a lányt?
2019. jún. 11. 20:47
 7/46 anonim ***** válasza:
Szerintem ő ellentétes irányba utazik, csak elsiklottál felette. Ezért nem tudtok szemezni.
2019. jún. 11. 20:57
 8/46 A kérdező kommentje:
6-ös attól félek hogy durván el fog utasítani.És még azt se mondhatom,hogy úgyse látom többet,mert mindennap látom.
2019. jún. 11. 21:00
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok.

1.Udvariasan elutasít.Ok,nem vagytok kompatibilisek,előfordul.

2.Tegyük fel,hogy tényleg durván visszautasít.És?Minek neked egy paraszt #&@%§-a? 3.Hajlandó ismerkedni. 4.Tovább kínzod magad a vágyakozással.

Van vesztenivalód?(Segítek:NINCS.)Nem is ismered a csajt.Ha nem lépsz semmit,nem lesz semmi.Ha igen,legalább kiderül,volt-e értelme próbálkoznod.

2019. jún. 11. 21:19
 10/46 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy mit mondjak neki.Legalább mi is szemeznénk,ahogy az első válaszoló is tette.De rám se néz.
2019. jún. 11. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!