Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy meg merjem szólítani a lányt a buszon?
Figyelt kérdés
Minden reggel ugyanazzal a busszal megyek haza.Ugyanazzal a busszal megy egy lány dolgozni hétköznap reggelente.Nagyon szép,viszont ránézésre nem tudom megítélni hogy kedves vagy bunkó.Mindig egyedül utazik,nem munkatársával,barátnőjével stb.Ma reggel odaülhettem volna mellé,de nem mertem.Hogyan ismerkedjek még vele,ha félek?Már hónapok óta ugyanazzal a busszal utazunk.2019. jún. 11. 20:25
11/46 anonim válasza:
Köszönsz neki,aztán kérdezel valamit.Semleges témában,pl:-Te is munkába mész?
12/46 A kérdező kommentje:
És ha erre csak annyit mond hogy igen?Az lenne jó,ha visszakérdezne hogy és te?De nem hiszem hogy érdeklődni fog.
2019. jún. 11. 21:52
13/46 A kérdező kommentje:
Még csütörtök reggelig van időm kitalálni valamit,bár ha decembertől idáig nem mertem megszólítani,nem tudom ezután hogy fogom
2019. jún. 11. 21:59
14/46 anonim válasza:
Ha annyit mond,hogy-Igen. -megkérdezheted,hol dolgozik,mit csinál,stb. Felteszem,szoktál emberekkel beszélgetni.A lehetőség adott.Ha rögtön azt nézed,hogyan nem fog menni,akkor nem fogsz élni vele. Tessék,olvasd el:
15/46 A kérdező kommentje:
Ma reggel megint együtt utaztunk de csak néztem őt nem mertem megszólítani.Miután leszállt még utána is néztem az ablakon át.
2019. jún. 13. 10:30
16/46 anonim válasza:
Ismerkedésnél a félelem alapja az elutasítás, és az ezzel járó beégés. Ezt tetézi még az az általánosan bevett gondolkodás, hogy az utcán/buszon nem ismerkednek a lányok.
17/46 A kérdező kommentje:
Ha legalább rámmosolyogna megszólítanám.De rám se néz így hogy szólítsam meg?
2019. jún. 13. 15:15
18/46 anonim válasza:
Kérd el tőle a jegyeket, bérleteket.
19/46 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt pont voltak ellenőrök a buszon ha mellette ültem volna talán elindulhatott volna egy beszélgetés.OOlyan szép lány végig őt néztem a buszon.
2019. jún. 13. 17:35
20/46 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megint láthatom a buszon jó lenne ha legalább mellé ülhetnék.
2019. jún. 13. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!