Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy meg merjem szólítani a lányt a buszon?
Figyelt kérdés
Minden reggel ugyanazzal a busszal megyek haza.Ugyanazzal a busszal megy egy lány dolgozni hétköznap reggelente.Nagyon szép,viszont ránézésre nem tudom megítélni hogy kedves vagy bunkó.Mindig egyedül utazik,nem munkatársával,barátnőjével stb.Ma reggel odaülhettem volna mellé,de nem mertem.Hogyan ismerkedjek még vele,ha félek?Már hónapok óta ugyanazzal a busszal utazunk.2019. jún. 11. 20:25
31/46 anonim válasza:
Na, történt azóta valami említésre méltó?
32/46 A kérdező kommentje:
Ma is ugyanazon a buszon utaztunk.Végig őt néztem,amíg le nem szállt.Legalább rámmosolyogna,csak egyszer.
2019. júl. 3. 18:03
33/46 anonim válasza:
Figyelj! Ha nem lépsz, nem lesz változás. De ezzel nyilván te is tisztában vagy.
Ugyan, legalább mosolyogj rá és köszönj neki, miközben elhaladsz mellette. Kezdetnek elég lesz.
34/46 A kérdező kommentje:
Ma leszálláskor pont előttem ment el,de rám se nézett.
2019. júl. 3. 18:46
36/46 A kérdező kommentje:
De nem tudok mellé ülni,mert mindig ül mellette valaki.
2019. júl. 12. 22:05
37/46 anonim válasza:
Nem néz rád, mert nem mer. Fél, hogy elpirulna az izgalomtól, annyira tetszel neki. Már régóta arra vár, hogy megszólítsd. Ha ezt megteszed végre, azonnal felrúgja majd a jelenlegi párkapcsolatát és boldogan omlik karjaidba.
38/46 A kérdező kommentje:
Ugyan már,utolsó válaszoló.Azért nem néz rám mert nem kíváncsi rám.De holnap reggel megint együtt utazunk.Ha nem fog ülni mellette senki,leülök mellé.
2019. júl. 14. 20:30
39/46 anonim válasza:
Annyira örülök, hogy ezt írod. Remélem, nem késő a biztatásom. Ne gondolkodj! Ülj le a többi, majd alakul! Hajrá!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!