Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik, hogy a szép nőknek könnyebb?

Figyelt kérdés

Szépnek tartanak tinikorom óta. Nem vagyok "jónő" meg "fullos nő" mivel teljesen természetesen nézek ki.

Viszont jó alakom, szép arcom van állítólag (szerintem átlagos).

Annyi igaz, hogy mindig voltak udvarlóim, aki nekem tetszett, annak én is, de ez is inkább szerencse. Kifoghattam volna egy csomó olyan pasit, akinek pont nem vagyok az esete, és akkor nulla sikerem lett volna. Bár így is csak hosszú kapcsolataim voltak, 6 éve tart a jelenlegi.

Az ismerkedést leszámítva viszont semmi nem ment könnyen soha. Egész gyerekkoromban, kamaszkoromban nélkülöztünk, nem tudtam egyetemre menni érettségi után, mert nem tudtam volna eltartani magam mellette, pedig eszem volt. Volt, hogy két állásban dolgoztam, senki nem tett soha semmit a fenekem alá.

Semmi az égadta világon nem lett könnyebb amiatt, hogy formás alakom és csinos pofikám van.

Nem kaptam könnyebben munkát (volt, ahol fel kellett mondanom, mert a főnök többet akart), nem lettek könnyebben barátaim (zárkózott vagyok, voltam mindigis), és nem olcsóbb a kenyér sem a boltban.

Voltak családi problémáim, állandóak a pénzgondok, és az egészségem se volt rendben sose.

Akkor honnan jön ez a hülyeség, hogy az átlagnál valamivel szebb nőknek csak megszületni volt nehéz?

2019. máj. 5. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Figyu képzeld el az életedet ugyanezekkel a körülményekkel: nélkülözés, egészségügyi gondok.... azzal a különbséggel hogy a tetejébe nem vagy “szépnek tartott” hanem inkább ronda. Akkor most előnyösebb hogy szép vagy vagy sem??? Ne ilyen együgyűen fogjuk fel a dolgokat hogy ha valaki eléri a 7-est a 10 és skálán annak tuti móka az élet. Hovatovább lehet hogy egy rondábbnak jobb élete van ( az élet összes szegmensét figyelembe véve)de pl itt a gyk efféle kategóriában kizárólag az az értékmérő hogy ki hány emberrel tud(ott) szexelni x idő alatt.... így az összességében szerencsésebb embert is meggyőzik arról hogy bújjon el mert igazából lúzer
2019. máj. 5. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Én csak nem értem hogy merült fel benned amit írsz a szépség nem egy jó vagy rossz dolog csak egy tulajdonság ami nem mindig előnyös amúgy ég simán előnyökhez juthatsz szépként amit egy csúnya társad nem kapna meg az már másik kérdés hogy a szépség a gyengeség tehát gyenge vagy
2019. máj. 5. 22:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem bennem merült fel.

Arra reagáltam csak, ami itt naponta minimum 5ször elhangzik, hogy a szép nőknek csak megszületni volt nehéz.

Elég megnézni egy korábbi kérdést a kategóriában pont máról:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2019. máj. 5. 22:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Hogy a gyengeség hogy jön ide, azt meg tényleg nem értem. Semmi összefüggés.
2019. máj. 5. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
A szépség a gyengeség
2019. máj. 5. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Erősség meg csúfság
2019. máj. 5. 22:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az volt, hogy miért hiszik, hogy a szép nőknek könnyebb. (Nyugodtan hozzárakhattad volna a helyes srácokat is, náluk is áll a helyzet.)

Aztán leírtad, hogy neked mi volt könnyebb ÉS leírtad, hogy mi volt nehéz. Most fogd meg ezt a képletet és vedd ki a szépséged és azt, ami ezzel könnyebb volt. Vedd ki az udvarlókat, vedd ki a 6 éves kapcsolatod. Na, mindjárt nehezebbnek tűnik a helyzet, ugye?

NEM azt mondják az emberek, hogy a jó kinézetű embereknek nem lesz SEMMI gondjuk, hanem azt, hogy könnyebb lesz nekik jó pár dolog, mint a rossz kinézetű embereknek. SENKI sem mondta, hogy a szép emberek automatikusan örökké egészségesek lesznek és a bőrük alatt is pénz fog teremni.

Azt írod, hogy nem kaptál könnyebben munkát. Valóban? Akkor nézz körül a neten és keresd meg azt tanulmányt, ami felmérte, hogy a jobb kinézettel könnyebben lehet munkát keresni, mivel egy jobb kép a cv-n és egy jobb kinézet az állásinterjún, jobb eredményeket hoz, mint egy azonos szintű tudás. Sőt, sokszor még a tudásnál is jobbakat. Ja, hogy ez nem illik a világképedbe? Az más kérdés.

Nem könnyebb a suli jó kinézettel? Akkor áruld már el, hogy az a lány miért ment át a vizsgán 5 perc alatt a szakomon, aki alig tudott valamit és miért bukott meg az a srác, aki egy dolgot tévesztett? Ja, hogy ez sem illik a világképedbe?

Azt írod, hogy nem olcsóbb a kenyér? Khm. Jó kinézettel egy csomó olyan jellegű szívesség elérhető, ami másnak pénzbe kerül. Így kapott jó pár jó kinézetű ismerősöm olyan dolgokat, mint ingyen belépő, ajándék telefontok, ingyen kaja és még pár apróság. Ja, hogy ez sem illik a világképedbe?

Nem lett könnyebb a barátkozás? Itt azért már felkacagtam. Úgy érzed, a legtöbb ember a rondább emberekkel szeretne barátkozni? Gondolom, ez is furán él a világképedben.

Lehetséges, hogy szépnek szép vagy, de ha mások által tapasztalt tények után is a saját nézeteid mantrázod, akkor okosnak semmiképp sem lehet mondani.

2019. máj. 5. 23:13
 18/20 anonim ***** válasza:
spontán irigységből
2019. máj. 6. 00:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Leírtál pár dolgot, ami neked laza, de az emberek nagy részének kínszenvedés, vagy legalább is nagyon nehéz. Meg sok dolgot, ahol lehetne előnyöd, csak egyszerűen nem használod ki...
2019. máj. 6. 01:09
 20/20 anonim ***** válasza:

A szépség az élet minden területén előny, akkor is, ha azt észre sem veszed.

Pl iskolában a fiúk szívesebben segítenek egy szép nőnek.

Rengeteg állás van, ahol emberekkel foglalkozol. Itt a külső gyakran fontosabb, mint a tudás.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy egy stabil kapcsolat (amit a könnyebb volt lettehozz) már önmagában egy támaszt ad minden gondod és bajodra.

2019. máj. 6. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!