Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőknek mindent jobban elnézznek a férfiak?
Így.
Ilyen egyszerű.
Ha valaki szép, és nem utálod, akkor tudatalatt is próbálsz a kedvére tenni. (ha 0-nál több esély van szexre... vagy ha TE látod úgy, hogy 0-nál több esély van szexre)
Szerintem ez evolúciós alapokon nyugszik. Jó génekre vadászik a férfi, azokat akarja megd.gni, akiknek kívülről is látszik, hogy jók a génjei, és bármit megtesz azért, hogy szaporodhasson.
És magamon is tapasztalom, hogy egy szép nőnek, nem kell annyira jófejnek vagy okosnak lennie, hogy kedveljem és a társaságát keressem. Nyilván azért, mert szép. Könnyebben megbocsátok neki, ha jól néz ki stb.
Nem tudatos, de észrevettem magamon. Ez van .
Gondolom a sofőr ismertn a lányt.
Engem is rakot már ki buszvezető ismerösöm,meg az öreg Marikanénit is.
Amugy igen,a volt munkahelyemen is több mindent elnéztek egy szép csajnak,mint egy ronda pasinak (férfi fönökök).
n25
Szexuális hatalom. Ismerős kifejezés?
Mindenkire hat olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!