Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőknek mindent jobban elnézznek a férfiak?
De még mennyire. Tapasztalat.
Pl. ismerős, kifejezetten cicababa. Megy hozzá az ellenőr a buszon, miután megnézte egy másik ismerős jegyét, hogy "szabad lesz?"
Erre a csaj: "Bocs, nem táncolok".
És persze az ellenőr pironkodva eloldalog. Aztán meg az ilyenek miatt vegzálnak olyan embereket is, akiknél van bérlet, mert a kvótát fenn kell tartani (most komolyan, egyetemista ismerősömmel elhitette az ellenőr, hogy nem okt. 31-ig érvényes az előző diákmatrica, hanem csak 15-ig, ezért a 20-án még érvényes diákmatricájára megbüntette)
Vagy volt olyan, hogy én kevésbé szép lányként 2 sporttáskával meg egy tele műanyag zacskóval battyogtam a metróban, mellettem egy plázacica, aki egy db zarás zacskóval szenvedett látványosan affektálva... jön egy pasi (nem ilyen alfa macsó), és kinek megy oda segíteni? Hát persze, hogy a zarás zacskós hölgyeménynek.
Vagy hogy ismerős bőszen mondja, hogy neki buta nő nem kell. Aztán összejön egy ismerősünkkel, aki tényleg olyan buta, mint a segg, mellé hisztis, beképzelt és erőszakos is. Kérdezzük, hogy te miért jöttél össze Mucikával, ha elvileg buta nő neked nem kell? "De nézd már meg, milyen segge van..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!