Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik, hogy a szép nőknek könnyebb?
Szépnek tartanak tinikorom óta. Nem vagyok "jónő" meg "fullos nő" mivel teljesen természetesen nézek ki.
Viszont jó alakom, szép arcom van állítólag (szerintem átlagos).
Annyi igaz, hogy mindig voltak udvarlóim, aki nekem tetszett, annak én is, de ez is inkább szerencse. Kifoghattam volna egy csomó olyan pasit, akinek pont nem vagyok az esete, és akkor nulla sikerem lett volna. Bár így is csak hosszú kapcsolataim voltak, 6 éve tart a jelenlegi.
Az ismerkedést leszámítva viszont semmi nem ment könnyen soha. Egész gyerekkoromban, kamaszkoromban nélkülöztünk, nem tudtam egyetemre menni érettségi után, mert nem tudtam volna eltartani magam mellette, pedig eszem volt. Volt, hogy két állásban dolgoztam, senki nem tett soha semmit a fenekem alá.
Semmi az égadta világon nem lett könnyebb amiatt, hogy formás alakom és csinos pofikám van.
Nem kaptam könnyebben munkát (volt, ahol fel kellett mondanom, mert a főnök többet akart), nem lettek könnyebben barátaim (zárkózott vagyok, voltam mindigis), és nem olcsóbb a kenyér sem a boltban.
Voltak családi problémáim, állandóak a pénzgondok, és az egészségem se volt rendben sose.
Akkor honnan jön ez a hülyeség, hogy az átlagnál valamivel szebb nőknek csak megszületni volt nehéz?
Semmi az égadta világon nem lett könnyebb amiatt, hogy formás alakom és csinos pofikám van.
De lehetne, ha kihasználnád ezeket az adottságaidat.
Üdv, egy csinos lány
Nem féltélen könnyebb az élet minden területén.
De azt írtad mindig udvaroltak, mindig tetdszettél annak aki neked, volt/van kapcsolatod. És ha most csak a társkeresést és párkapcsolatokat tekintjük akkor igenis könnyebb.
Sokan szenvednek attól hogy nem kellenek senkinek, nem udvarolnak stb. És igen fontos a külső és a belső IS, de ha a minimális külső vonzalom sincs meg akkor addig teljesen mindegy milyen jó ember vagy.
Pedig könnyebb. Ha a nő dekoratív, pláne még bevállalós is, akkor:
Könnyebben kap melót.
Könnyebben kap diplomát.
Könnyebben talál sikeresebb partnert.
Egy fullos vidéki lány, egy kis faluból, könnyen a budai elitbe kerülhet, és irígyelt feleségként/szeretőként élhet. De egy pasi? Max. ha olyan, mint Rajenrejnoldsz, és meleg, na akkor kaphat valami titkos, kitartott, szeretői státuszt.
Arra reagáltam, mi szerint minden könnyebb.
Pàrt találni tényleg könnyebb, nekem is mindig az volt (2 hosszú kapcsolatom volt, a második tart most is, egyéb nem), de munkát találni, egyetemre bejutni, barátokat találni (nem csak haverokat) nem könnyebb semmivel.
Nyilván egy átlagosan szép, de beszédes, nyitott személynek könnyebb, mint egy zárkózott, de szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!