Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a sráccal? (Férfiak válasza érdekel)
Kérlek titeket, hogy olyan férfiak válaszoljanak akik tudnak segíteni, köszönöm!
Tetszik egy kollegám, szeretnék vele szexkapcsolatot. Adom a jeleket neki, veszi is, látom, hogy tetszem neki, közeledik, szívesen keresi a társaságom, viszont bátortalannak tűnik, mintha nem merné megtenni az első lépést.
Van barátnője évek óta, tudom, hogy lapos a kapcsolat, de nem tudom, hogy azért nem volt még semmi, mert nem akarja megcsalni a barátnőjét, vagy mert nem akar munkahelyi kavarást.
Arra gondoltam, hogy a legközelebbi csapatépítőn én tenném meg az első lépést (kezdeményezném a csókot a megfelelő pillanatban), de kicsit tartok tőle, hogy leállít és kellemetlen lesz a szituáció, esetleg a későbbi munkakapcsolatunkra is kihatna a részéről.
Férfiak, szerintetek jó ötlet, vagy inkább hagyjam?
" kicsit tartok tőle, hogy leállít és kellemetlen lesz a szituáció, esetleg a későbbi munkakapcsolatunkra is kihatna a részéről."
Ja, szóval ha visszautasít, az kellemetlen, de ha kúrogat a barátnője mellett, az nem kellemetlen. Remélem, ez csak egy trollkérdés.
Ha nem szetetnél zűtt, akkor kerüld.
Ha nagyon kell, akkor lépj.
Én hagynám a fenébe az egészet. Az egy dolog, hogy nekem gyomrom nem lenne akárcsak egy érzelemmentes szex miatt belerondítani más kapcsolatába akkor is, ha lapos, de látom, te nem vagy ilyen. De ha vmiért félremegy a dolog, az elég kínos pillanatokat tud szülni a munkádban is - főleg ha visszautasít, belejut a főnökök fülébe, hogy mekkora r...c vagy, esetleg beléd szeret, és aztán jön a hidegzuhany, hogy bocsi, hogy ágymelegítőnek kellettél volna... egy dugáshoz annyi férfi létezik a földön, válassz olyat, aki kevésbé "veszélyes".
Ha nagyon akarod, akkor mondjuk azt ajánlanám, hogy ne egyből lesmárold, mert ha úgy dönt, hogy nem akar (mert ha tisztességes, simán elképzelhető, hogy akkor is megteszi, ha kíván), akkor is benne marad a tüske, hogy "ő nem akarta volna, de volt csók, most megcsalta-e a nőjét vagy nem stb-stb-stb", hanem inkább beszélj vele erről, hogy te szívesen, ha ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!