Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a sráccal? (Férfiak válasza érdekel)
Kérlek titeket, hogy olyan férfiak válaszoljanak akik tudnak segíteni, köszönöm!
Tetszik egy kollegám, szeretnék vele szexkapcsolatot. Adom a jeleket neki, veszi is, látom, hogy tetszem neki, közeledik, szívesen keresi a társaságom, viszont bátortalannak tűnik, mintha nem merné megtenni az első lépést.
Van barátnője évek óta, tudom, hogy lapos a kapcsolat, de nem tudom, hogy azért nem volt még semmi, mert nem akarja megcsalni a barátnőjét, vagy mert nem akar munkahelyi kavarást.
Arra gondoltam, hogy a legközelebbi csapatépítőn én tenném meg az első lépést (kezdeményezném a csókot a megfelelő pillanatban), de kicsit tartok tőle, hogy leállít és kellemetlen lesz a szituáció, esetleg a későbbi munkakapcsolatunkra is kihatna a részéről.
Férfiak, szerintetek jó ötlet, vagy inkább hagyjam?
Hagyd, ha sok sok jel után se érdekled, minek mennél le kutyába?
Amúgy is, valószínű több a gerince, mint neked, nem akarja megcsalni a barátnőjét.
Igen, erről írok mindig ezen az oldalon, hogy nem lenne ennyi csalás, ha egyes nők nem tennék szét ilyen könnyen minden szembejövőnek a lábukat, aki egy kicsit is tetszik nekik. Nem igazán jön be a nememnek a jogos kritika. Tudom, fáj az igazság.
Hagyd már ezt a szerencsétlen embert is békén. Muszáj pont vele dugnod? Annyi szabad férfi van, vagy azoknak nem kellesz kérdező? A foglalt fa.sz finomabb? Jobb ízű a párja pinája után?
"hogy nem lenne ennyi csalás, ha egyes nők nem tennék szét ilyen könnyen "
Talán nem kéne a foglalt pasiknak bepróbálkozni a nőknél. Nehogy már ezt is a nőkre kend! Ha nem lenne ennyi hímringyó, akkor nem lenne ennyi megcsalás. Ez a nőkre is igaz, de az a hűség nem hűség, ami lehetőség hiányában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!