Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a sráccal? (Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a sráccal? (Férfiak válasza érdekel)

Figyelt kérdés

Kérlek titeket, hogy olyan férfiak válaszoljanak akik tudnak segíteni, köszönöm!

Tetszik egy kollegám, szeretnék vele szexkapcsolatot. Adom a jeleket neki, veszi is, látom, hogy tetszem neki, közeledik, szívesen keresi a társaságom, viszont bátortalannak tűnik, mintha nem merné megtenni az első lépést.

Van barátnője évek óta, tudom, hogy lapos a kapcsolat, de nem tudom, hogy azért nem volt még semmi, mert nem akarja megcsalni a barátnőjét, vagy mert nem akar munkahelyi kavarást.

Arra gondoltam, hogy a legközelebbi csapatépítőn én tenném meg az első lépést (kezdeményezném a csókot a megfelelő pillanatban), de kicsit tartok tőle, hogy leállít és kellemetlen lesz a szituáció, esetleg a későbbi munkakapcsolatunkra is kihatna a részéről.

Férfiak, szerintetek jó ötlet, vagy inkább hagyjam?

2019. ápr. 30. 13:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekled, csak az egód próbál vigasztalni azzal, hogy ebbe a tudatba ringat.
2019. ápr. 30. 13:37
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, én nem foglak elmondani mindennek, de gondolj bele mennyire nem szép dolog. Neked lehetne legalább több eszed és ha látod, hogy a pasas is játsza a huzavonát, akkor tényleg nem kell ilyenbe belemenni. Legyél te az okosabb. Neked hogyan esne, ha a párodra ennyire tapadna egy kolléganő és nem mondaná azt hogy nem?? Kicsit tarthatnád magad többre. Miért jó egy ürítőnek lenni? Aztán majd jön a drámázás az egészből, hogy csak magadnak akarod és miért nem hagyja ott a barátnőjét..
2019. ápr. 30. 13:39
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Semmit. Ha tartana annyira, hogy akarjon tőled bármit is, kezdeményezett volna, de nem. Maximum az egojának jó, hogy vered magad, de annál több tartás van benne, mint hogy egy ujjal is hozzád érjen, és jól is teszi.

Bár felőlem akár nyomulj rá, hátha helyretesz, és észbe kapsz picit.

2019. ápr. 30. 13:41
 14/28 A kérdező kommentje:
Én csak szexet akarok tőle. A huzavona nem zavar, izgi. Csak nem értem miért hezitál. Pont ezért voltam kíváncsi hasonlót átélt férfiak válaszára, az anyázás nem túl hasznos most.
2019. ápr. 30. 13:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Tudom milyen amikor tetszek egy férfinak. Ha nem tetszenék neki, engem sem érdekelne.
2019. ápr. 30. 13:45
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem kell megvárnod a csapatépítőt. Elég, ha csak valahogy kettesben tudsz vele keveredni picit, és van lehetőséged megcsókolnod őt.

Lehet ez egy munkahelyi üresjáratban, de akár el is hívhatod valahova.

Ha visszacsókol, akkor nyertél. Ha nem, akkor is még van esélyed.

2019. ápr. 30. 13:58
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
Sokan elmondták a véleményüket, ami hasznos és megszívlelendő. Hallgass rájuk, nem akar neked senki sem rosszat, hidd el. Ne mássz erre a pasira akkor se ha izgi meg akkor se ha csak szexet akarsz, sehogyse! Ha egy pasi akar valamit, az mindent megtesz, hidd el!
2019. ápr. 30. 13:59
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Megyek hányni. Nem tudom... Akármennyire is tetszett egy pasi, hidegen hagyott onnantól, hogy megtudtam, van barátnője. Valahogy a lelkiismeretem és az ízlésem sem azt diktálja, hogy foglalt f*s*on ugrabugráljak. Ha ez neked belefér, felőlem, végülis véleményt kértél, tedd meg az első lépést, aztán vagy lesz valami, vagy nem. De attól még egy ócska ri*gyó leszel az ő szemében is.
2019. ápr. 30. 14:00
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha már most ennyire lazán venni a dolgot, akkor a szexkapcsolatot sem tudnád. Ott is mindig kattognál ha mondjuk a pasas aztán nem jelentkezne. Ergo, jönne a dráma. Ha meg csak szexet akarsz, akkor is miért pont olyan kell, akinek nője van? Menj fel társkeresőre. Rengeteg más szingli pasi is csak szexet keres. Sosem értettem ezt a logikát, hogy pont olyannal lefeküdni, akinek kapcsolata van...
2019. ápr. 30. 14:00
 20/28 anonim ***** válasza:
86%

Napi Andersen 2.0. Sokat gondolkodtál ezen a sztorin?

Annyira gyengének sikerült. Előadod a jól szituált nőt az első soroddal. Majd jön a kitalált történet kicsit kiszínezve, hogy hihető legyen. Majd jön a szaftos rész, ami a lényeg. Aztán várod és élvezed hogy milyen hullámokat kavartál.

Férfi vagy 30 felett, valószínűleg még értelmes is, csak van némi frusztrációd a nők miatt.

Persze most majd bőszen tagadod az egészet, bizonygatod hogy te nő vagy. A te dolgod, de az egésszel nem leszel előrébb!

2019. ápr. 30. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!