Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szex mániás vagyok, hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szex mániás vagyok, hova forduljak, aki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Valamiféle orvosra gondolok. Van barátnőm, és már csaltam meg kétszer (fél évente vagy találkozunk), viszont én ezt nem akarom. Érzem, hogy orvosi eset és kezeltetni szeretném. Egyfolytában szexelni akarok, azon jár az eszem, és random feláll elég gyakran.

A sértő kommenteket kérem kerüljük. Ki akarok kerülni ebből és érzem, hogy ez a szex mánia a betegségig fajult.

2019. ápr. 10. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
pszichológus?
2019. ápr. 10. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Bárcsak velem járnál, én simán lefárasztanálak. :)
2019. ápr. 10. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 11. 00:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is szexmániás vagyok, állandóan szexelnék, csak nincs kivel. :(
2019. ápr. 11. 00:37
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Majd kinövöd…
2019. ápr. 11. 06:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fiatalkorban mindenkinél van egy ilyen korszak, nem feltétlen nevezném ezt szexmániának. Én is voltam így a húszas éveim elején, hiába szexeltünk sokat az akkori párommal, állandóan ki kellett elégítenem magam, mert úgy éreztem megbolondulok.
2019. ápr. 11. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez mitől lenne szexmánia? Félévente találkoztok ... na aggódj őt is kurogatja valaki nem csak te lépsz félre.

Nincs itt semmi gond kérem. Keress olyan nőt akit naponta meg tudsz dugni, egy fél év múlva únni is fogod és garantáltan másként fogsz nézni a nőkre.

2019. ápr. 11. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
7: Ha már az észt osztod: Unni. Rövid u, te IQ bajnok.
2019. ápr. 11. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus.

Az, hogy felismerted a problémát és kezelni szeretnéd, már egy nagyon jó start.

2019. ápr. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!