Tegnap volt első szexuális eggyüttlétem. Ma nagyon fáj a vaginám és vérzek. Mi az oka? Forduljak nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Tegnap egy fiúval lefeküdtünk egymással és nekem ez volt az első. Este már vérnyomok voltak a fehérneműmön és ma vérzek. A pisiléssel is gondjaim lettek és fáj vaginám.. mi tévő legyek. Komoly válaszokat várok, előre is köszönöm.2017. dec. 9. 09:26
1/19 anonim válasza:
A vérzés és a fájdalom is természetes, egy bizonyos ideig. Pl.: nekem nagyon fájt az egész aktus, pedig óvatos volt és egy csepp vér sem jött, másnap sem. Nekem is érzékeny volt utána (talán egy napig), aztán már nem éreztem semmi rosszat. Ha még hétfőn is vérzel, vagy nem változik meg ez az érzés, akkor nyugodtan menj el dokihoz, lehet, hogy felsértett, ezzel nem szabad várni.
2/19 anonim válasza:
Szerintem a fertőzés valószínűbb, mivel pisilési gondokat is írtál.
4/19 anonim válasza:
Nekem is ez volt pár napig. Ha hétfőig nem múlik, menj orvoshoz. Ha a pisilés még jobban fájna, netán véres lenne a vizeleted is, akkor valószínűleg hólyaggyulladás, sokaknál gyakori szexuális együttlét után. Ha nagyon rossz, az ügyeletre is bemehetsz.
5/19 anonim válasza:
Egyetèrtek az eddigiekkel.De nem ártana látni hogy nincs e valamilyen esztètikai elváltozás.
6/19 A kérdező kommentje:
#3 NEM. Nagy baj?
2017. dec. 9. 14:39
7/19 anonim válasza:
Eléggé. Ugyanis véd a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. És a nemkívánt terhesség ellen is. Fogamzásgátlót szedsz, vagy gyereket akarsz?
8/19 anonim válasza:
Akkor így simán benyalhattál egy fertőzést.
9/19 A kérdező kommentje:
Most mennyi az esély rá, hogy neki pont fertőzése van?
2017. dec. 9. 16:49
10/19 anonim válasza:
50%. Vagy van, vagy nincs. És a terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!