Azért fájt a katéterezés mert vagy rosszul csinálták, vagy annyira görcsbe voltál, hogy magad miatt fájt. Vehetsz be fájdalomcsillapítót, de semmit nem érsz el vele. Inkább mond el a dokinak az élményedet, és mond, hogy nagyon félsz. Egy jó doki óvatosan fog megvizsgálni. Mintavételhez nincs szükség arra, hogy ujjal is benyúljon, de szükség van magára a gyors vizsgálatra amihez már be kell nyúlnia. A hátulról is megtörtént a dolog mit takar? katéterezést vagy dugást? Végül is mindegy. Onnan nem vesznek mintát.
2017. aug. 10. 09:40
2/13 anonim válasza:
Szexelni tudsz, de az "ujjazástól" félsz. Értem...
2017. aug. 10. 09:45
3/13 A kérdező kommentje:
1es, mint mondtam, a trauma miatt fáj. Minden fejben dől el. Bennem van, hogyha oda nyúlnak, az fáj. Ez ellen egyenlőre sajnos nem tudtam tenni, d epróbálom feldolgozni.
2es, hogy te mekkora egy **** vagy. Szerinted, ha trauma miatt történt, és még azt a vékonyka csövet sem bírtam elviselni, azért megyek dokihoz, mert én akartam a sexet?! Komolyan, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen tuskó...gondolkozz mielőtt legközelebb megszólalsz. Szerintem minden értelmes embernek a megerőszakolás ugrana be erről, de te nem, te különleges vagy, gratulálok
2017. aug. 10. 09:56
4/13 A kérdező kommentje:
Azt lehet, hogy előbb a mintát veszi le? Nem hiszem hogy miután bedugná az ujját, olyan állapotba lennék, hogy azt még külön kibírjam.
2017. aug. 10. 10:14
5/13 anonim válasza:
ezt mondd el a nőgyógyásznak is.normális, emberséges orvos ezek után oda fog figyelni, hogy ne okozzon felesleges fájdalmat.
2017. aug. 10. 10:18
6/13 anonim válasza:
A fajdalom csillapitonak nincs ertelme,de mindenkepp szolj az orvosnak,hogy mi a helyzet.Egyebkent nogyogysznal alltalaba mashogy viselkedik a testunk.Nekem mindig fajt a behatolas neha meg a parom ujja is sok volt.A doki meg siman felhelyezte a huvelyi ultrahangot pedig az sem kicsi.A kateterezes senkinek sem egy kellemes elmeny,ne vonj le belole komoly kovetkezteteseket.Nem biztos,hogy tenyleg annyira fajdalmas lesz a vizsgalat,de,ha ugy mesz oda,hogy biztosan az lesz,az csak ront a helyzeten.
2017. aug. 10. 10:41
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást. Nagyon jó orvoshoz megyek, aki anno világra segített engem :)
2017. aug. 10. 10:47
8/13 anonim válasza:
Mondd el neki előtte a problémáidat és akkor biztos nagyon oda fog figyelni. Egyébként a katétert nem a húgycsőbe szokták bedugni?
2017. aug. 10. 11:24
9/13 anonim válasza:
De igen, a katéter a húgycsőbe megy, nem a hüvelybe. Elhiszem, hogy trauma volt, épp ezért mondd el tényleg az orvosnak. De a mintavétel nem fog ugyanúgy fájni, mint a katéter, hiszen egész más területen történik, mégha fizikailag közel is van egymáshoz a húgycső és a hüvely.
2017. aug. 10. 14:07
10/13 A kérdező kommentje:
nekem már az is hatalmas fájdalom volt, hogy a nagyajkakhoz ért. Nagyon remélem hogy igazatok van. ha csak rágondolok, hogy megint fájni fog ott, sírnom kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!