Először megyek nőgyógyászhoz, mire számítsak? Előtte vehetek be fájdalom csillapítót?
Egy trauma miatt elviselhetetlen, kínzó fájdalmat érzek ha valaki ODA nyúl. Ezt onnan tudom, hogy sírva sikítottam mikor megkatétereztek a kórházban.
Ha belém dugja az ujját, nem is tudom hogy mit fogok tenni...nemi beteg szűrésre megyek. Nem lehet, hogy ujjazás nélkül mintát vesz?
És....ha hátulról is megtörtént a dolog, onnan is kell minta, vagy elég elölről? Nagyon félek :(
A gond az, hogy még el sem mentél a dokihoz, de már olyan szinten beidegelted magad, hogy a világ legaranyosabb dokija sem fogja tudni megmagyarázni neked, hogy csak kellemetlen de nem fájdalmas. Te mire felfekszel a vizsgálóágyra, már totál ki leszel készülve, szóval ne szépítsünk. Fájni fog. Ahogy írtad. Agyban dől el, és te előre beparáztál. Nem bántásból mondom, sajnos sokszor én is így vagyok vele. Velem történt meg az, hogy szülés után a dokim (aki egy angyal) szólt, hogy 2 nap múlva kiveszi a gátvarratokat. Mivel sosem vettek ki varratot, el se tudtam képzelni, hogy milyen fájdalmas lehet. Én 2 napig olyan szinten beidegeltem magam, annyira paráztam, hogy az idegesség miatt 39 fokos lázam lett. A doki azt mondta, hogy a lázam miatt nem veszi ki a varratot, várnunk kell megint pár napot, de mivel szúr, feszül, így csak langyos vízzel meglocsolja egy kicsit. Felfeküdtem az ágyra, és locsolta vízzel, közben beszélgettünk. fél órával később közölte, hogy közben "véletlenül" kivette a varratokat. Észre sem vettem. Na ekkor jöttem rá, hogy ha előre idegeskedem akkor biztos fájni fog.
Kedves kérdező. Gondolj másra. Ha végig ezen agyalsz akkor nem lesz jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!