Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is kellene erre megoldást találni Pszihológus hoz forduljak vagy nem tudod olvasátok el?
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,h betegesen féltékeny típus vagyok. Már attól is gyanakodni kezdek ha a barátnőm egy másik pasi nevét ki ejti ,na meg ha olyat szól ,h valami milyen jól áll rajta vagy milyen aranyos mikor pl megijed vagy aranyos arcot vág. Ez engem kikészít de ő ezt nem is sejti mert nem mutatom ki.Az ilyen szólásoktól elindul a fejemben a káosz elmélet gyártás ,h már biztos én nem kellek neki hanem a másik srácra vágyik meg stb és csak azért van még velem mert nem akar megbántani. De lehet ez a szüleim miatt alakult ki bennem mert az anyám megcsalta az apámat több éven át és mindenki szemébe hazudott. Képtelen vagyok megbízni benne annak ellenére .h szeretem és nagyon féltékeny vagyok és ettől sokszor rossz kedvem van.2014. márc. 22. 11:16
1/1 PearlDiver válasza:
Meséld el neki, azzal együtt hogy nagyon szereted, és nem szeretnéd hogy ez a féltékenység a kapcsolatotok rovására menjen. Rögtön jobban fogod érezni magad, és ő is értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!