Az interneten bongeszgettem par hete, es egyszer csak egy szexoldalba botlotzam. Ott talaltam az azt analballont amit vegul hosszas vacilalas utan megrendeltem. Sokat fantazialgattam a dologrol, aztan mikor vegre megjott rogton be is vetettem. Korulbelul egy ora hasznalat utan kicsit tulpumpaltam magamban, nem figyeltem annyira atadtam magam a gyonyoroknek.. aztan szetdurrant. Eloszor azthittem csak tonkrement a kedvenc jatekszerem, maskor is tort mar belem uborka es vastag gyertya is, de aztan lattam hogy eleg rendesen verzek es abban a pillanatban rohadtul elkezdett fajni is.. nehezen kihuztam a bennem levo darabokat, aztan egy tukor fele
guggolva lattam hogy szetszakadt kicsit a vegbelem es ki is fordult.. azota eltelt ket nap, felek elmenni orvoshoz, mostmar kekes feketes a seb es meg mindig verzik, szerintetek mit tegyek? Van valami hatasos aranyer krem esetleg? Gondolom mar sokan jartatok hasonlo cipoben. Segitsetek pls, nagyon felek!! 24/F
először is ez nem a felnőtt párkapcsolatok kategóriába tartozik, hanem valami darwin díjas kategóriába tartozik, ugyanis ha nem fordulsz azonnal orvoshoz a bajoddal, könnyen megdögölhetsz ezzel a dologgal, ha kékes feketés a seb az a lehető legrosszabb...szerintem ne halogasd
2016. márc. 28. 00:06
3/20 anonim válasza:
Orvoshoz kell menni vele, mert vérmérgezést kaphatsz és abba belehalsz.
2016. márc. 28. 00:10
4/20 anonim válasza:
Irány a doki! Gondolom látott már homoszexuális férfit... De ha tényleg vérmérgezést kapsz, abba belehalhatsz.
2016. márc. 28. 00:15
5/20 anonim válasza:
De nem is az lesz a legnagyobb bajod, hogy belehalsz, hanem hogy elrohad az ánuszod, és sztómát kapsz, azaz kivezetik a végbeledet a hasadra. Attól kezdve ott fogsz kakálni életed végéig. Hogy dugni lehet-e sztómával, azt nem tudom.
Szóval minél előbb orvos, amíg még tudnak rajtad segíteni!
2016. márc. 28. 00:26
6/20 anonim válasza:
Ügyelet, most!
2016. márc. 28. 00:33
7/20 anonim válasza:
Nem igazán értem mit csináltál, de az lejött, hogy egyértelműen orvoshoz kell fordulnod, azonnal! Nem kellett volna ennyit várnod vele.
2016. márc. 28. 01:37
8/20 anonim válasza:
Nyugi, a sztómát is meg lehet dugni. És jobban kézre is áll...
2016. márc. 28. 02:57
9/20 anonim válasza:
Mivel nem haltál meg vagy troll vagy vagy valami csodalény. De ha mégis komoly, ember már a sebészeten kéne gyógyulnod. Orvos!
2016. márc. 28. 10:38
10/20 anonim válasza:
Most erre mit vársz? Ha ilyen beteg vagy, hogy ilyen dolgokat nyomsz fel magadra meg érdemled. Kérdés kiírása helyett fordulhattál volna orvoshoz is vagy neki szégyen ezt elmondani?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!