Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hova forduljak, ha faj a szex?

Hova forduljak, ha faj a szex?

Figyelt kérdés

Szeptemberben szinte allando alhasi nyomas szeru tompa fajdalommal es elhuzodo (10napos) menstruacios ciklussal elmentem nogyogyaszhoz, akkor az ultrahangon fekete foltok latszodtak a petefeszkemben, illetve mehszajsebre kaptam huvelytablettat.

Legkozelebb amikor mentem nogyogyaszhoz, a menstruacio vegen jartam, de mar csak enyhen barna folyasom volt, igy meg tudtak vizsgalni. Ekkor masik orvos volt, o nem latott semmit. A hosszu verzesre javasolta a fogamzasgatlot, de mivel nem eltem nemi eletet es nincs annyi folos penzem, raadasul tudtommal ezeknek a gyogyszereknek lehetnek mellekhatasai... Hat inkabb a 10napos verzes.

A tompa fajasra azt mondta, nem nogyogyaszati eredetu. Itt ennyiben maradt a dolog.

Most mar kiderult: a szex is faj. Konkretan el is sirtam magam - fajdalomtol meg sosem sirtam!... A parom tud a fent leirtakrol es arrol is, hogy faj (nyilvan).

Nagyon rosszul erzem magam, mi lesz igy?

Mit tehetek? Kihez forduljak?

21/L

-az esetleges hibakert elnezest

2018. jan. 9. 02:59
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Menj vissza az első orvoshoz ha tudsz szerintem.

Első szexuàlis eggyüttlét fájt vagy több volt ès mind fáj?

Ha az elsőhöz nem is tudsz mindenképp keress fel egy màsik nőgyogyászt

2018. jan. 9. 05:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én másik nőgyógyászt kwresnék fel ,aki nem veszi félvállról a dolgokat . Ez amiket felvázoltál azért laikusnak is feltűnik , komolyabb betegséget is takarhat .
2018. jan. 9. 06:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnos itt nem tudjak megmondani elore, hogy melyik orvos lesz bent... Nem is ertem akkor megis mire kerek idopontot ha egyebkent erkezesi sorrend van. Maganorvoson gondolkozok, ma utanajarok kihez erdemes elmenni.

Tudom, ez hulye kerdes igy, de szerintetek mi lehet?

2018. jan. 9. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanez volt. Bár mindig fájt nem csak szex közben. Mondjuk nekem nem tompa fájdalom volt hanem éles, hirtelen beleszúró, mintha kiakart volna szakadni mindenem.

Nekem méhgyulladástól volt és nekem is több ideig tart a menstruációm és elájulok annyira fáj de ez mellékes.

Menj el egy másik orvoshoz.

2018. jan. 9. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Endometriózis gyanús a dolog., ha tartósan fennálló problémáról van szó. 4-es válaszolónak szintén. Érdemes utánanézni, az átlagos idő a diagnózira amúgy 6-8 év es sok orvos...
2018. jan. 9. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó.Nekem biztos nem mert már meggyógyultam. Antibitikumokat kaptam plusz erős gyulladáscsökkentőt. Először én is azt hittem hogy endometriózis mert ugyanolyan tüneteim voltak.
2018. jan. 9. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért fájhat a szex, mert alhasi vérbőséged van. Ez magyarázza a nyomásérzést, fájdalmat is. Gondolom, puffadtnak, érzékenynek is érzed az alhasad.

Az alhasi vérbőség mensi előtt/alatt illetve középidőben, ovulációkor normális. Ha pont ovulációkor voltatok együtt, akkor ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy fájt.

Ha máskor is nagy a nyomás az alhasadban, annak számos oka lehet. Kisebb gyulladás, PCOS, endometriózis, mióma vagy hormoningadozás.

De ha emésztőszervi problémáid is vannak, és a beleid, gyomrod is puffad, akkor az is okozhatja a gondot, hiszen a feszítő levegő nyomja a méhed és a hüvelyed, így azok érzékenyebbé, duzzadtabbá válhatnak.

Glutén vagy laktózérzékenységre nem gyanakszol?

2018. jan. 9. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs véletlenül hátrahajló méhed?

Nekem az van, és szex közben fáj a hasamnál mély behatolás esetén...

2018. jan. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!