Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb férfi valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi valóban a nagyon vékony nőket szereti, vagy csak a média nyomatja ezt?

Figyelt kérdés

A nagyon vékony alatt ilyesmi testalkatra gondolok:

[link]

[link]

[link]

Hogy a nők legtöbbje ilyen alakot szeretne, az tény, mert ezt látjuk kb mindenhol, az ilyen alakon minden ruha jól áll, modellek, stb. Aztán a legtöbbünknek nem lesz, mert genetika.

De a férfiaknak is ez az etalon, és csak kevés kivétel van, akinek nem, vagy jobban megoszlik a dolog?

2019. ápr. 2. 10:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%

Igen én személy szerint vékony nőket szeretem

34F

Lehet bármilyen bájos aranyos kedves max csak szex

ha vékony akkor egyértelmű barátnő

2019. ápr. 2. 12:15
 22/27 anonim ***** válasza:
18%
Érdekelne, hogy a fotón látható girhes csibéknek mi a szakmájuk, mennyi diplomájuk van és kb mennyi lehet a fizetésük :)Szerintem sokszor érettségijük sincs, mert alig 16-18 évesek. Férfiak, akiknek ez tetszik, szerintetek egy ilyen csajszi mennyit költhet magára havonta és hogyan termeli azt meg? Nem hiszem, hogy csak a modellkedés van, mint szakma :)29N.
2019. ápr. 2. 12:27
 23/27 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, ezt melyik olcsó cosmopolitan-ban olvastad: "a nők legtöbbje ilyen alakot szeretne, az tény". Jó lenne jobban megismerni a hétköznapi, nem médiamosott gondolkodású embereket és azoknak igényeit :)
2019. ápr. 2. 12:29
 24/27 anonim ***** válasza:
54%
Nálam a nagyon vékony és az átlagos jön be.
2019. ápr. 2. 12:47
 25/27 anonim ***** válasza:

például a 3. az egy gebe...

az első kettő meg még igencsak fejlődésben van.

2019. ápr. 2. 16:26
 26/27 anonim válasza:
A második képen a lány elég szép de az első és a harmadik sztem már túlságosan vékony. (lány vagyok :)
2019. ápr. 3. 16:30
 27/27 anonim ***** válasza:

Igen, nekem valóban ilyesmi alak az ideálom, tökéletesnek találom, mindhármat. Viszont az tény, hogy kell hozzá örökölni egy bizonyos genetikát, mert ha egy alapból egész életében testesebb lány/nő lefogy, hiába próbálja ezt elérni, nem megy. Valahogy máshogy néz ki. De ez most férfiak esetében is megvan, nem mindenkinek ugyan olyan egyszerű elérni bizonyos alakokat. A csontozat, testalak típus az marad :/

Én azt vettem észre, hogy mostanában sokan inkább ezt a k. nagy fenék és vékony derék alakot próbálják elérni, ami nekem mondjuk nem tetszik, a nagy fenéknél megbukott a dolog. De láthatóan ennek is elég nagy tábora van és sokan is kedvelik. Ugyan úgy sokan vannak, kik azt mondják, hogy jó, ha van mit fogni egy lányon. Szinúgy sokan: jobban szeretik a sportosabb alakot. Folytathatnám. Csak nehéz ezt felmérni, gyakorin reménytelen, instán és egyéb platformokon már megvan a célközönség, kiknek az tetszik azok nézik. Látszólag azért sokkal megoszlóbb dologról van itt szó, nem mondanám hogy a "legtöbbnek", max hogy soknak. Így viszont a többire is kijelenthető javarészt. Ismerőseimet, barátaimat is alapul véve: össze-vissza megtalálható mindenféle ízlés.

Felesleges szerintem keresni, hogy vajon mások mit gondolnak szépnek. Úgy is lesz olyan mindig, akinek nem tetszik, és? Próbáld elérni azt az alakot, ami számodra szép, jónak érzed (reális keretek közt), amit valóbban el is tudsz érni, vagy nagyban megközelíteni. Ez az önbizalmadban nagyban segít :) Tökéletesnek pedig kevés ember gondolja magát. Hiába azt mondod, hogy hát az én alakom a férfiak 70%-ának tetszik egy felmérés szerint, ha pont aki neked tetszik az a maradék 30%-ban van valahol...

24f

2019. ápr. 7. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!