Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szinte annyi elég egy nőnek hogy pár találjon hogy vékony legyen?
Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 13:03
2/13 anonim válasza:
Igazából még annyi sem kell. Legyen egy normális arcberendezése és ne legyen kövér.
3/13 anonim válasza:
Akkor hogy lehet, hogy kövér nőknek is van párjuk?
4/13 anonim válasza:
Vékonynak sem kell lennie, elég ha van pinája.
5/13 anonim válasza:
Vékonynak sem kell lennie, elég, ha nem kövér és nem szélsőségesen ronda.
De valóban, a vékonyaknak gyorsabban megy kezdeményezés nélkül.
Kövér nőknek is lehet párja, de sokkal tovább tart, mire találnak valakit.
6/13 anonim válasza:
Igen Balázska, te szär troll, elég annyi. Most boldog vagy?
7/13 anonim válasza:
Kövér nőknek is lehet párja, de sokkal tovább tart, mire találnak valakit.
Dehogy tart tovább, pont azért nem, mert ők általában nem válogathatnak, összejönnek akárkivel. Egy csinosabb lánynak viszont vannak elvárásai és nem biztos, hogy leáll valakivel, aki nem üti meg a mércéjét.
8/13 anonim válasza:
Egy nőnek elég ha pinája vagy és nem extrém ronda, már sorban állnak érte a hapik.
9/13 anonim válasza:
Ellenben ha te egy átlagos, szolid srác vagyok, rengeteget kell teperned és ismerkedned, hogy legalább egy alsó átlagos nőt sikerüljön összehoznod.
10/13 anonim válasza:
Én pl. egyáltalán nem vagyok szilfid,sőt,mondhatni,kövér vagyok,de legalább arányosan hízok oda (is),ahova kell. Meg annyira csúnya arcom sincs.
Jó,akinek nem az én típusom jön be,annak én se vagyok a zsánere,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!