Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi valóban a nagyon vékony nőket szereti, vagy csak a média nyomatja ezt?
A nagyon vékony alatt ilyesmi testalkatra gondolok:
Hogy a nők legtöbbje ilyen alakot szeretne, az tény, mert ezt látjuk kb mindenhol, az ilyen alakon minden ruha jól áll, modellek, stb. Aztán a legtöbbünknek nem lesz, mert genetika.
De a férfiaknak is ez az etalon, és csak kevés kivétel van, akinek nem, vagy jobban megoszlik a dolog?
Én például szeretem őket akiket belinkeltél, de a hurutos hasmenést talán egy kicsit jobban. :D Komolyra fordítva sokaknál előny a vékonyabb alkat, de rájuk én tennék egy 6-10 kilót még ugyan ilyen arányok mellett. Ők már szerintem túlságosan soványak.
32/f
A legtöbb nő az izmos kigyúrt férfiakat fogadja el párjának, vagy csak a média nyomatja ezt?
Szerintem nem vékonyságtól néz ki jól valaki, nézhet ki valaki rosszul is, ha nem étkezik egészségesen, vagy nem sportol, vékony nőnek is lehet formátlan, narancsbőrös a teste, csúnya bőre, ezzel szemben egy teltebb nőnek lehet kisportolt, feszes, jó alakja. Sok nő nem sovány akar lenni, hanem összességében szép akar lenni, és ez nem csak a vékonyságon múlik.
Az elhízott, kövér nőket sokan nem szeretik, de nem is a vékonyság az ideálja mindenkinek, hanem a normális testalkat, bármi ami az igényesség keretei közé fér.
4, az hogy nagyon vékonyak az, hogy csinosak nem zárja ki egymást, ez nem két ellentét
(bár a csinost többnyire nem alakra értik)
És az ilyen alak meg az "elhízott hájpacni" között még rengeteg fokozat van.
nekem egyáltalán nem jönnek be ezek a csontvázak.. a nőiesen telt nőkért vagyok oda ;)
ez utóbbi nem összekeverendő a kövérséggel. mert mostanság ez a két véglet van, csontikáink és a "plus size" fogadd el magad modellek, akik a + 100 kilós kategóriába tartoznak
A képen látható lányok lányok, nem pedig nők.
Sajnos a legtöbb férfit izgatnak a tinitestek(18 is tini, hiába szavazhat nálunk, biológiailag fejlődésben lévő test)
Szerintem is szépek, sőt, gyönyörűek, pedig nő vagyok. Pont, mint a nyúlánk vékonyan izmos fiútestek, ugyanolyan szépek. De vonzónak nem látom már.
Én olyan férfit szeretnék, aki látja, hogy szépek ezek a testek, de vonzónak egy beérett nő testét tartja, ahogy én is szívesebben lennék egy kicsit szőrös, kicsit zömökebb, masszívabb férfitesttel, mint egy nyúlánk vékonyan izmos teljesen szőrtelen fiútesttel.
A média azért nyomatja, mert erre van igény. Mióta a plussizera is van igény(elhízottak kerültek többségbe), azóta az is előtérben van, minden sarkon egy extralarge modell integet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!