Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi valóban a nagyon vékony nőket szereti, vagy csak a média nyomatja ezt?
A nagyon vékony alatt ilyesmi testalkatra gondolok:
Hogy a nők legtöbbje ilyen alakot szeretne, az tény, mert ezt látjuk kb mindenhol, az ilyen alakon minden ruha jól áll, modellek, stb. Aztán a legtöbbünknek nem lesz, mert genetika.
De a férfiaknak is ez az etalon, és csak kevés kivétel van, akinek nem, vagy jobban megoszlik a dolog?
Nyers leszek. Az, hogy ki mire gerjed otthon, vagy kit képzel el ha úgy van, az ágyban vagy maga mellett egy dolog az viszont, hogy valóban ki mellett érezné jól magát egy másik. Van, hogy ezek metszik egymást, de van hogy nem. Embere illetve "szerencséje" válogatja.
Igénytől függ.
A média szerepe jelentős, de én már 4 évesen rosszul voltam a csúnya, ízléstelen göncöktől és a duci emberektől. Mondhatják, hogy a legtöbb gonosz a mesékben, mint Ariel és társai, dagadt, ízléstelen, rusnya némber... De szerintem ez bennünk kódolt preferencia. Mint ahogy a nagypapámnál a husis női ideál. Kinek a pap, kinek a papné. És egyre kevesebb ilyen jellegű "jó" nők mászkálnak az utcán, viszont azért bőven akadnak harmónikus párkapcsolatok ahol nem az a fő vonulat, hogy kompromisszumok tengerében fürdenek már az első pillanattól.
Senki nem mondta, hogy soványak.
Csak azt, hogy nagyon vékonyak. Miért, nem azok talán?
Nem igazán értem, hogy miért a vékonyságot emelik ki. A linkelt nőn nem pusztán annyi szép, hogy vékony. Vékony nők nézhetnek ki így is:
Egy teltebb nő is nézhet ki így, szerintem egyáltalán nem rossz alak:D :
Kisimult, szép bőr, feszes jó alak elég meghatározó lehet a kinézetben és nem csak a testsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!