Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság minden lánynak a külföld, utazás, meg a külföldre utazás a mániája?
Sose èrtettem,hogy a korombeli palikàk azok nem vàgynak utazni.
Akkor mit akartok?
Otthon dögleni,enni,budizni,aludni,elmenni dolgozni, ès semmi èlmènyszerzès?
Tartalmas èlet nektek hogy nèz ki?
Mielőtt jönne nem vagy nő fèrfi vagyok,de ez borzalmas.
Persze,hogy vàgynak,a nők ma sokkal több mindent akarnak az èletben,cèltudatossabbak,több dolgot akarnak.
A korosztàlyom ,,fèrfiai" azok el vannak maguknak, semmi èlmèny semmi izgalom.
Sablonos èlet mint egy robot komolyan.
Ehhez èn se aszisztàlnèk,szòba nem àllnèk ilyen emberrel haver szinten sem,sőt ha a baràtnőm lenne ilyen gondolkodàsù kivàgnàm.
32F
Ingatlan vásárlás, fejlesztés, vállalkozás indítása mondjuk, hogy ne a nyugdíjtól függjön az ember vagy éppen attól, hogy van e éppen munkahelye vagy nincsen ?
Én úgy vagyok vele, hogy előbb foglalkoznék ezzel, hogy egy családnak stabil háttere legyen akár utazásra. Addig, míg ez nincs meg, azon túl, hogy engem személy szerint kevésbé érdekel a dolog, oktalan dolognak tartok eldurrantani 300-600 ezreket + ugye költőpénz évi 1-2 alkalommal, még ha ki is jönne az évente megtakarított pénzből és itt csak a saját fizetésemmel számoltam. Engem ez arra emlékeztetne, mikor az osztálytársak talpig márkás cuccban jártak, de a kiflicsücsköt azt attól tarhálták, akitől csak tudták. Gondolom még az is hátrány, hogy tudom meddig ér a takaróm és ha már takaró, akkor lehetőleg takarjon. Egyébként a te korosztályod vagyok utolsó.
Ez komoly probléma kérdező. Mármint, hogy ennyire félre ismered a nőket.
Férfi vagyok. Sokat utazom, sokfelé jártam, egyedül is megyek nyaralni, ha nincs párom, mert szükségem van rá, mert élvezem.
Tudod, hogy hány olyan nővel ramdiztam, aki
- nem szeret utazni
- a szavak szintjén imád, de mikor rákérdezek, akkor kiderült, hogy 10 éve, még a középiskola alatt volt 2x horvátba (sic!) a szülőkkel, meg 1x Erdélyben az iskolával.
A felnőtt élete több mint 10 éve alatt meg sehol máshol nem járt.
Tehát hiába a nagy utazós hobbi, a valóság az, hogy a “szeretek utazni” ugyanaz a bullshit hobbi közhely, mint az olvasás, sport, túrázás, szinház, amikről gyorsan kiderül, hogy csak a vágyak, vagy szavak szintjén létezik, mert 1x valamikor régen csinálta, és már tíz éve tervezi, hogy újra fogja
Ez mind szèp ès jò de mi van ha holnap meghalsz?
Milyen èlmènyeid lesznek?
Majd szàzèvesen fogsz elkezdeni èlni?
#28. Szép élményeim lesznek. Mondom. Nem egy elsötétített szobában élem az életem :)
Most tényleg csak akkor éltem, ha Párizsban sétálok és iszok mondjuk kávét ? Én nem élhettem akkor, ha Egerben kóstolok bort vagy a Balaton felvidék hegyein túrázom vagy egy bakonyi erdőben valahol sült kolozsvári szalonnát ropogtatva felidézem milyen volt fél éve sétarepülni persze Magyarország felett ?
Tényleg muszáj nekem ezeket legalább 2000 kilométerre csinálnom a lakhelyemtől és gáz vagyok azért, mert ilyen közel csinálom ?
Az arányok alapján most úgy érzem magam, mintha azt kérdeztem volna, hogy hálhatok e gyereklánnyal. Nem hittem, hogy ennyire kilógok ezzel.
“Nem arról van szó, hogy félreismerném őket, csupán feltételezem, hogy igazat mond a másik, amikor az igényeiről beszél.”
Az igazat mondja.
Abból a szempontból, hogy milyennek látja magát. Nem abból, hogy milyen valójában. Ezt hívják énképnek.
Te is hosszasan sorolod, hogy milyen jó parti vagy, aztán ki tudja, lehet, hogy a valóság mégis az, hogy egy otthon ülős, sótlan alak vagy, de magadra mégsem így gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!