Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan érzésetek, hogy életetek szerelmét külföldön élve fogjátok megtalálni, és úgy is lett?
Ilyen akkor sem lenne, ha itthon maradnék. Idén szerzem meg a diplomám és van 3 felsőfokú nyelvvizsgám, úgyhogy a borsodi pörköltszaftos vízóraleolvasókat meghagyom a velük egykategóriás nőszemélyeknek.
Köszi, ilyesmi kommentre voltam kíváncsi :))
...szóval itthon nem ment, mert "túl jó vagy másokhoz képest", de majd a dicső a külföldön :D
...ott pont ugyanez lesz, mert a német vagy brit proli semmivel nem különb, mint a magyar. A bevándorlók meg pláne.
De hát ott is "túl jó leszel" mindenkihez képest.
:D Seems legit :D
Ismertem már 1-2 embert, aki csak és kizárólag a külföldiekben találta meg a szerelmet.
Na nem azért, mert a külföldi annyival jobb volt, hanem, mert mindig pozitívan diszkriminálta, és mindent megmagyarázott.
Értsd, a külföldi pasi nem erőszakos bunkó, hanem határozott férfias.
A külföldi csaj nem üresfejű, hanem titokzatos.
#5 Nem vagyok mindenkinél jobb, de az első kommentben leírt hapeknál fényévekkel.
#6 Szerintem nem jobbak vagy rosszabbak a külföldiek a magyaroknál, én is éltem már kint, ugyanolyan emberek :D Csak valamiért azt érzem, hogy nekem kint a helyem, ott fogom megtalálni a számításaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!