Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan érzésetek, hogy sose fogjátok megtalálni a nektek való párt?
Kicsit olyan ez mint egy ördögi kör, megbízol valakiben majd csalódsz...jó szinglinek lenni de álmodozni is jó a tökéletes pasiról aki nem létezik.
L/18
Most is így érzem.
A tökéletes pasi meg vagy nem létezik vagy nem elérhető. Ismerem a tökéletest (számomra), de tudom, hogy nem állna szóba egy olyan lánnyal mint én, mégis jó érzés álmodozni róla....
Nehéz ügy de, fel a fejjel pláne ilyen fiatalon!
25/L
Volt és van is. :(
Bár most inkább úgy érzem, sokkal jobb nekem egyedül.
Volt. Aztán hirtelen rátaláltam, de sajnos technikai okok miatt nem lehetünk együtt, úgyhogy el kell felejtenem.
A dolog titka az, hogy nem tökéletest kell várni, hanem valakit, akit a hibáival együtt is szeretni tudunk, mert a pozitív tulajdonságai ellensúlyozzák a negatívakat.
Mikor szingli vagyok mindig azt hiszem, hogy van. De mikor kapcsolatban vagyok rájövök, hogy nincs.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!