Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan érzésetek, hogy sose fogjátok megtalálni a nektek való párt?
Figyelt kérdés
Kicsit olyan ez mint egy ördögi kör, megbízol valakiben majd csalódsz...jó szinglinek lenni de álmodozni is jó a tökéletes pasiról aki nem létezik.
L/18
2012. dec. 29. 17:02
11/23 anonim válasza:
Sajnos sokszor en is ugy erzem.Sok rovid parkapcsolat,csalodas utan feladtam a keresest es sokszor azt hiszem hogy nem talalom meg a nekem valo part.Ahogy te is irtad almodozni jo es lehet.
L/21
12/23 anonim válasza:
35 ffi
Sosem volt párom, egy pár hónapos kapcsolat csupán. Szerintem ennyi volt a párkeresős téma...
13/23 anonim válasza:
pont tegnap szembesültem ezzel megint.. már kezdem azt hinni, hogy mindenki meghülyült.
14/23 anonim válasza:
#12: Nekem még annyi se...... 28/F
15/23 anonim válasza:
Nekem is ilyen érzésem van jelenleg, de remélem előbb-utóbb sikerül rátalálnom :)
F/18
16/23 anonim válasza:
Volt és van is ilyen érzésem,nekem még normális párkapcsolatom sem volt idáig. 21/F
17/23 anonim válasza:
Bár én már 7 éve foglalt vagyok, de körbe nézek a világban és sírni támad kedvem a mai emberektől, férfiaktól és nőktől egyaránt.
23/L
18/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
#18: Ez egy kicsivel polkorrektebben van megfogalmazva: [link]
20/23 anonim válasza:
Volt, van , lesz... de azért várom a Herceget :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!