Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság minden lánynak a külföld, utazás, meg a külföldre utazás a mániája?
Nehezen tudom elképzelni, hogy minden női ismerősöd utazás megszállott. Legalábbis nem tudom hogy érted? Egyszer-egyszer évente, vagy legalább szökőévben elakar menni külföldre? Vagy évente többször, akár két havonta utazgat mindenféle országba, beakarja járni a világot? Ha valaki ilyen téren annyira "rest", hogy életében nem járt sehol az országán kívül és nem is szándékozik, akkor azt lehet sokan furcsállják manapság.
A legtöbben kipróbálnák, de ettől még nem lehet azt mondani, hogy "mániájuk".
Vannak akik már azért sem rajonganak érte, mert nem szeretik az utazást hosszú távlatokba, repülőn/autóban rosszul lesznek, ami nem kellemes élmény. Akinek anyagi korlátai is vannak, azoknak is tuti nem mániája, elérhetőbb kikapcsolódási formát választanak.
Ez inkább az újgazdag csajokra jellemző. Hirtelen az az életcél, hogy beutazzák a világot,mert az milyen spirituális élmény. Sracoknak meg ilyen az új autó, pároknak meg a kerti tó szökőkúttal.
Én is jártam sok országban, de a mai napig eszembe nem jutna utazgatni. Egyszerűen telibef***m az egészet, van elég teendőm helyben, ami lefoglal.
Azért szeretnek utazgatni világszerte, mert ezt látják facen, instán... minden insta celeb, sztár, általuk kedvelt "híres" személy ezt teszi a szabadidejében, bejárja a világot, és közli le párhuzamosan a képeket, videókat a közönségi média platformjain. Ja és persze valami extra helyes pasi társaságában.
Na ez az az életérzés, amibe a 20 év körüli csajok be akarnak szállni. És ha ehhez az kell, hogy összejöjjön egy gazdag pasival (aki sármos, jóképű, hisz ne csak a utazós képeken nyáladozzanak a barinők, hanem tessenek a hapsikára is) akkor hát legyen. Fogadni merek, ha azt mondanád nekik, hogy utazás alatt egy fotót sem készíthetnek, akkor már nem lenne olyan jó buli. Tisztelet a kivételnek, hisz tartsuk fel annak is a lehetőségét, hogy valakinek tényleg ez a hobbija.
" nincs az az érzés, hogy eleget látott"
Majd ha beutaztad a világot, del-amerikatol ázsiai, afrikai at.
De a szomszédos országok a semmit nem láttam kategória.
#18. Természetesen ezt arra értem, aki már volt mondjuk már 10 országban, amit meg akart nézni.
Szülni/gyereket nevelni tevén fog vagy valami polinéz vízi transzport alkalmatosságon, netán egy őserdőben szunyogzümmögésben vagy egy akáciafán, miközben oroszlánok köröznek alant?
Nem a tombraider típusú leányzókat akarom meggyőzni, hogy jobb az otthon melege, meg a családi túra, hanem csak kérdem, van e olyan lyány, akit nem Lara Croftként anyakönyveztek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!