Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti ismerkedés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti ismerkedés során szoktatok szexuális utalásokat tenni, poénkodni, flörtölgetni ilyesmivel?

Figyelt kérdés
Ez normális dolog ismerkedéskor? Egy sráccal napok óta beszélgetek, még régebben találkoztunk is, másfél éve, csak ő Németországban él. Akkor párszor randiztunk, nagyon jól éreztük magunkat, de nem akartunk távkapcsolatba belemenni. Azóta néha írogatott, főleg mikor Magyarországon járt, csak én akkor pont nem voltam itt. Mindig nagyon aranyos és érdeklődő volt(bár aludtunk már együtt, de nem volt szex, csak csók). Most viszont szingli lett és elkezdett egyre többet írogatni, hangüzeneteket küldeni. Egész nap beszélgetünk már vagy 1 hete. Bármilyen témáról elbeszélgetünk, de amikor szexre kerül a téma, azonnal beijedek, hogy “tuti ő is csak megdugni akar”. Volt már negatív tapasztalatom. Szerintetek felesleges ezen aggódnom? Normális az ilyesmi ismerkedéskor? Lehet arra akar csak utalni, hogy nem csak barátkozni szeretne? Végülis csak szex miatt nem hiszem, hogy egész napokat beszélgetne egy 1000km-re élő lánnyal :D Főleg, hogy baromi jóképű, kint is találhat bárkit. Mit gondoltok?

2019. febr. 4. 18:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha a partner vevő rá és lehet ilyennel poénkodni, akkor persze.
2019. febr. 4. 18:43
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 De ez nem jelenti azt, hogy csak szexre kéne, ugye?
2019. febr. 4. 18:45
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

"Végülis csak szex miatt nem hiszem, hogy egész napokat beszélgetne egy 1000km-re élő lánnyal :D Főleg, hogy baromi jóképű, kint is találhat bárkit. Mit gondoltok?"

A jóképű férfiak vadászok. Gondolod, hogy csak veled beszélget, és nem puhít egyszerre több csajt is melletted? Azért, mert te is a "megdönteném" kategóriába kerültél nála, még simán lehet kint nője, (vagy másik magyar), amit te 1000km-ről úgysem tudsz meg soha. Szóval sokkal kényelmesebb, és egyszerűbb neki több távoli csajt szédíteni, mint sok helybélit - úgy nagyobb a bukta lehetősége, hisz könnyen betoppanhatnának váratlanul. Gondolom, néha hazaugrik egyik-másikhoz, amiről persze a többi nem tud.

2019. febr. 4. 18:56
 4/20 anonim ***** válasza:
53%

Hát te nagyon elvagy tévedve, ha azt hiszed, hogy valaki nem beszélgetne veled napokat, csak a szexért. Az ismerősi körömben számtalan ilyen van, akik úgy tudják szédíteni a nőket, hogy azok észre se veszik, de már belezúgtak, közben meg ők nem akarnak mást csak betenni.

24/F

2019. febr. 4. 19:08
 5/20 A kérdező kommentje:
#3 azért még nem halt ki belőlem teljesen a férfiakba vetett hit, hogy képesek gerincesen viselkedni :D 1 hete beszélgetünk csak, nem vagyunk egy pár, tőlem azzal beszélget még rajtam kívül, akivel akar. Ő is feltételezhetné rólam ugyanezeket. Ez még csak barátkozás, ismerkedés. De a kérdésem lényege ugyebár az volt, hogy ha tesz szexuális megjegyzéseket vagy utalgatásokat, attól még akarhat-e kapcsolatot? Bár gondolom én reagálom túl, mert ha meg semmilyen szexuális utalást nem tenne, akkor meg azt hinném, hogy nem vonzódik hozzám :D
2019. febr. 4. 19:25
 6/20 anonim ***** válasza:
48%

Előkészit, ha újra itthon lesz, legyen kit ágyba vinni.

Az, hogy szexről beszél semmit nem jelent. Én soha nem beszéltem szexről, még is ledobták a lányok a bugyit.

2019. febr. 4. 19:26
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk azt sem értem, miért gondolnád, hogy ő komolyabbat akar tőled, pusztán mert szexuális célzásokat tesz?

Le akar fektetni majd, ez ilyen egyszerű.

" Végülis csak szex miatt nem hiszem, hogy egész napokat beszélgetne egy 1000km-re élő lánnyal"

- Te hol élsz? :D Dehogynem képesek! Egyik barátnőmmel hónapokig beszélt rendszeresen külföldi srác, majd makikor idejött, meg is dugta, közben egyébként ott volt a barátnője.. Nem volt még csak szingli sem.

Másrészt ha ilyen sokszor tesz szexuális utalásokat, abból én speciel előbb gondolom azt, hogy szexelni akar. A férfiak egyszerűen működnek, nincs itt semmi rejtet mondanivaló. Aki komolyabbat akar, az nem a szexre célozgat, hanem randikra, vagy hogy többet is akar, érdeklődik, keres, de nem erről szólnak a beszélgetések.

N

2019. febr. 4. 19:45
 8/20 anonim ***** válasza:
U.I: Bocs, hogy nőként belepofáztam, de látom végül is ugyanezt írták.
2019. febr. 4. 19:46
 9/20 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy.
2019. febr. 4. 19:54
 10/20 A kérdező kommentje:
#7 Nem erről szólnak a beszélgetések. Direkt írtam, hogy mindenről beszélgetünk és sokat. A szexuális dolgok mondjuk úgy 5%-át teszik ki az egésznek. Azt sem írtam sehol, hogy szerintem komolyat akar, de nyilván vagy azt, vagy csak szexet. Persze itt mindenki egyből a legrosszabbra gondol, véletlenül sem fordulhat elő, hogy tényleg érdeklem és kedvel :D Ennyi erővel fel is akaszthatnám az első fára magam, mert úgyis minden pasi szemét?
2019. febr. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!