Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik dohányoznak, szerintetek érzik ennek hátrányát társkeresés során, több visszautasítást kapnak emiatt?
Nálam 100% kizáró ok a cigifüst.
Max akkor kap 50% esélyt, ha szimpatikus és hajlandó leszokni a cigiről.
De aki eleve úgy kezdi, hogy "majd leszokom róla, ha úgy tartja kedvem", vagy "csak magam miatt tenném le, másért soha", na az menjen ahova akar, de engem jó messzire kerüljön el!
Nyilván ha nem komoly kapcsolat a cél, akkor elnézőbb vagyok kicsit, de a jelenlétemben akkor is elvárom, hogy ne gyújtson rá, mert ha ennyit nem képes tiszteletben tartani, akkor dugja meg őt a rézfa**ú bagoly!
32/F
Egyszer randiztam egy dohányos csajjal, szerintem rágót se vett be. Miután elváltunk köpködtem és fujjogtam, soha többé nem kerestem. Nem tudtam, hogy ez ilyen érzés... Ezerszer inkább egy olyannal aki napok óta nem mosott fogat és jön fel a hagyma meg minden szag, még az is kellemesebb :D
Dohányoznék az lenne a minimum, hogy randi előtt fogat mosok meg egy rágó, bár lehet eddig csak dohányosokkal randizott nem tudom...
Tudjátok milyen az amikor mondjuk kint tüzeltek és a füst szag bele megy a ruhába, ennel 100x erősebben áradt a szájából...
Persze lehet tud működni ha valaki nem ipari mennyiségben szívja, és csók előtt legalább egy rágót bekap.
"de a punci utáni vágy végül minden elvet fölülír"
Az állatok szintjén levő f.$zagyú ösztönlényeknél így működik.
Normális lelki világgal rendelkező férfi szelektál, és magához illő társat keres.
Persze! Mondjuk egy szórakozóhelyen lehet nem érzik a hátrányait, de amúgy a nagyvilágban rengeteg ember gyűlöli a cigiszagot. (Ízt meg pláne...)
Szerintem, ha valakit ez zavar, nem fogja feladni az undorát csak a nincs ló jó a szamár elven...
Engem speciel nem zavar annyira, csak attól tudok undorodni, ha nagyon hamutartóízű a szája... (A szaggal nincs gondom, mivel még gimiben énis néha cigiztem, így megszoktam, el tudom tűrni.)
A baratom azt mondta, ha dohanyoznék, nem lett volna második randi sem
Szerintem ez egy igen-nemes dolog, nincs olyan, hogy kicsit zavar. Akit zavar, annál föbbnyire teljesen kizáró ok és én azt latom, hogy sokakat zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!