Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik dohányoznak, szerintetek érzik ennek hátrányát társkeresés során, több visszautasítást kapnak emiatt?
" nem lehet rajtam erezni, nincs cigi szagom, es csok kozben sem erezni stb. Egyaltalan nem erezni"
Ebben még mindig hisznek a bagósok? :D
Nem utasított miatta még soha vissza senki. Olyan volt, aki mondta hogy nem tetszik neki, de el tudja fogadni, nem lehet senki sem tökéletes. 2 exem van, akit komolyabbnak mondanék, velük együtt is éltünk, egyik sem dohányzott. Én ha kellett, kimentem a teraszra rágyújtani, ennyi.
A mostani párom az első, aki szintén dohányzik, és bevallom töredelmesen, hogy valamilyen szinten örülök neki. Jó kiülni együtt egy kávéval meg egy szál cigivel, megvan a sajátos hangulata. De persze lehet lepontozni :))
“Soha senki nem utasított emiatt vissza.”
Na ne kamuzzatok már. Nagyon sok nemdohányos utasít vissza dohányosokat, legalábbis kapcsolatra, egyéjszakás kalandnál lehet legyintesz rá, “egyszer kibírod” alapon, de nekem ne mondja egy dohányos se, hogy senki nem mondta még neki, hogy “bocsi de nálam ez kizáró ok”. Ugyanis a legtöbb nemdohányzónál az. Vagy lehet az ilyenek nemis kezdeményeznek nálatok és ezért érzitek úgy, hogy nem kaptok visszautasítást.
Utálom a dohányosokat, kizáró OK VOLT.
De a mostani és elöző barátnőm is dohányos. A párom napi 5-6 szálat elszív este 10-ig. Én nem érzem rajta a cigi szagot pedig immáron 2 éve vagyunk együtt. Ismeri a tusfürdőt,izzadásgátlót,parfümöt jaa és a fogkrémet fogkefét is. Nem éreztem soha q cigi "ízét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!