Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti ismerkedés során szoktatok szexuális utalásokat tenni, poénkodni, flörtölgetni ilyesmivel?
Hát téged sem az eszedért szeretnek. :)
"Akkor párszor randiztunk, nagyon jól éreztük magunkat, de nem akartunk távkapcsolatba belemenni"
És most milyen választ vársz itt? Hogy távkapcsolatot nem szeretne veled, de időközben rájött, hogy a te eszednek nincs párja, és inkább elvenne azonnal feleségül?!
"Persze itt mindenki egyből a legrosszabbra gondol, véletlenül sem fordulhat elő, hogy tényleg érdeklem és kedvel"
Istenem.... :D Az biztos, az önbizalmad legalább tízszerese az IQ-dnak. De inkább száz! :DD
Fél év múlva külföldre fogok költözni, úgyhogy ez nem lenne távkapcsolat, ha úgy alakul.
Amúgy én sem írtam sehol, hogy járni akarnék vele, életemben összesen talán 3-4-szer találkoztunk :D Csak ismerkedünk. Mit kell ezen ennyire túlgondolni? Ne ebbe menjünk bele, mert ez sem az alapkérdéshez kapcsolódik.
“Férfiak! Ti ismerkedés során szoktatok szexuális utalásokat tenni, poénkodni, flörtölgetni ilyesmivel?”
Erre kellett volna válaszolni, nem arra, hogy milyen elméleteket gyártotok a srác szándékáról, amit még én sem tudhatok, nemhogy vadidegen emberek.
"Bármilyen témáról elbeszélgetünk, de amikor szexre kerül a téma, azonnal beijedek, hogy “tuti ő is csak megdugni akar”. Volt már negatív tapasztalatom. Szerintetek felesleges ezen aggódnom? Normális az ilyesmi ismerkedéskor? Lehet arra akar csak utalni, hogy nem csak barátkozni szeretne? Végülis csak szex miatt nem hiszem, hogy egész napokat beszélgetne egy 1000km-re élő lánnyal :D Főleg, hogy baromi jóképű, kint is találhat bárkit. Mit gondoltok?"
Bocs, én azt hittem, hogy ezeket is te kérdezted, de akkor tévedtem.
IQ bajnok.
ez a szexre kerül a téma mit takar? Szexchateltek? Vagy mit?
Írásban sokkal bátrabb az ember amúgy, de velem még olyan is flörtöl, aki nem akar semmit, csak épp olyan kedve van és hülyéskedik, és miért ne, ha vevő vagyok rá, hogy lecsapjam a labdát poénból tudván, hogy csak ökörködés...
Szóval totál nem jelent semmit. Azt se hogy megdugna, csak kanos és dumálna valakivel erről
Így is úgy is lehet! Lehet tetszel neki és többet szeretne.
De nagyobb valószínűsége van a szexnek!
Mi a francért nem kérdezel rá hh mit akar? Dedós vagy?
Meg mi az h együtt aludtunk de nem volt semmi? Ez röhejes! Akkor minek alidtál vele együtt? Az eszem megáll.
Ha már lefeküdtél pasikkal, akkor ezzel miért nem?
Ha meg nem akartál akkor minek aludt ott?
Mi ez pizsiparti? Babazsur? Dedólogika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!