Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért kell tökéletes testűeknek lenniük, miközben sok nőn van 30 kiló feleslegse is, mégis nyomják nekik a pasik ezerrel, meg mondják neki hogy milyen szexi formás stb?
zúg a mantra ezen az oldalon is hogy sportolj! fogyjál! legyen jó tested!
de ha a nőkről van szó, akkor valahogy sosincs ez ők megfelelőek tehénként is a férfiaknak.
Itt úgy ítélik meg a válaszokat, hogy ami a női elképzeléseket sérti, at tutira 0%-os lesz, amivel meg visszavág a feminim kommandó, at meg 100%. Aztán nézik a válaszadókat is, nagyjából már be lehet határolni hogy ki ír. Ezeket is olvasás nélkül lehúzzák. A gyk. felnőtt rovatának többsége nő, így bármikor lepontoznak, de hát akinek ez örömöt okoz, hát tegye.
A sport kérdése is kissé már túl van hype-olva. A mai emberek többsége igenis a divat miatt jár. Kár ebből vitát nyitni! Én még a '90-es évek elején kezdtem el ezzel foglalkozni, amikor az emberek azt sem tudták hogy eszik vagy isszák a kondizást. Viszont akkor nem is ment ez a külsőségek mindenek felett agymenés. Akkor ha egy 180cm magas férfi 70kg volt, simán tudott ismerkedni, a kapcsolatok minősége is szerintem sokkal jobb volt. Azt kellene belátni, hogy amit ránknyomtak a multik, az mind az ő érdekeiket szolgálja. Dollár milliárdos piac az "egészség", a fordulatszámot meg mi emberek emeljük folyamatosan azzal, hogy ami ma még jó, holnap már kevés lesz, holnapután meg már egyenesen ciki. Itt van pl. a tetoválás őrület. Érdekes, hogy 50 évvel ezelőtt is lehetett volna, 20 évvel ezelőtt is lehetett volna, de akkor cikinek érezték az emberek. Ma meg már az a ciki akinek nincs. Aztán itt van a szőrtelenítés, a kondizás, a csirkemell-rizs, a saláta ásványvíz...stb. Most komolyan! Boldogabbak lettünk ezektől? Futunk a sok ökörség után, a kapcsolatok felszínesek, a szexipar nyomására már 14 évesen szopni tanulnak a lányok, meg gyakorolják az anált. A fiúk már az első randin ki akarják nyalni a lányt a bugyijából, mondjuk a legszörnyűbb az, amikor a lány ezt engedi is.
Itt is huszonévesek akarják megmagyarázni hogy mi az élet, amikor huszonévesen még nulla tapasztalat, amikor még csak a buli-szex-divathóbortok kombinációja teszi ki az életüket.
Aki huszonévesen már annyira tapasztaltnak érzi magát, várjon még 20 évet, építsen fel egy komplett önálló életet, házasodjon meg, legyen gyereke, majd mindezt veszítse el, élje át ennek fizikai és lelki részét, próbáljon meg a K.O.-ból felállni, szembesüljön a valósággal... na ezek után érdemes lesz átgondolni újra.
Ez most komolyan mi??? Egy nőn 5kg plussz? Ez lenne az élet legnagyobb problémája? Vagy ha egy nő 100kg? Meg hogy jár-e konditerembe? Meg hogy bevállalja-e az anált? Komolyan elgondolkozom, hogy ez tényleg a FELNŐTT KATEGÓRIA????
31-es tudod ha én izzadok a teremben heti 5-ször egy órát mellette tartom a diétát is keményen,nagyon jó megjelenésű férfi vagyok plusz mellette egzisztenciám is van akkor jogosan várom el,hogy szexi csaj legyen mellettem,mivel én is odateszem magam.
Egy igazi igényes nőnek ez nem kérdés,hogy nem lehet rajta felesleg,sőt ha neked a 100kg-os nő is okés lelked rajta én hozzá nem nyúlnék 1 milliárdért sem euróban.
Kondi külsődet turbózza plusz szívósabb leszel és az ágyban is sokkal jobban bírod.
Ez a lényeg.
Páromnak nem gond odafigyelnie,mert igazi igényes nő, ölnének is meg a férfiak miatta állandóan, sőt sok irigy dagadéknak az sem tetszik amikor kiemelt figyelmet kap.
Nem vagyok 20-n éves 31 vagyok de látom,hogy izmos testtel és megfelelő életmóddal,egzsiztenciával igenis válogathatsz jobbnál jobb nők között,és ez tapasztalat.
Kevesebbet kell beszélned,mert gerjednek rád a nők,és ezt saját életemben láttam többször is,volt,hogy buli helyen ott simogatott meg belemarkolt a hátsómba közben ott volt a palija is.
A kérdezőt is markolászták jó nők, ez nem számít mit sem.
Másrészt mindenkinek joga van olyan olyanok után áhítozni akik elérhetetlenek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!