Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért kell tökéletes testűeknek lenniük, miközben sok nőn van 30 kiló feleslegse is, mégis nyomják nekik a pasik ezerrel, meg mondják neki hogy milyen szexi formás stb?
zúg a mantra ezen az oldalon is hogy sportolj! fogyjál! legyen jó tested!
de ha a nőkről van szó, akkor valahogy sosincs ez ők megfelelőek tehénként is a férfiaknak.
Hát ez a pasik baromsága! Már kötelező a konditerem, az ezer féle cucc, hogy gyorsabban nőljön az izom. Sport értéke nulla, ez kizárólag a nőkről szól. Még akkor is, ha ezt tagadják.
Pedig amelyik nő csak a testet nézi, az kb. kuka kategória.
Mert a férfiak elfogadóbbak. Igazából ezt csak az itteni khm szintű nők tagadják az oldalon.
#1: Személy szerint stresszlevezetés miatt álltam neki a kondinak, az csak egy extra volt, hogy több nőnek jöttem be utána.
Hát én évek óta kondizom,gyerek korom óta ökölvívok és 2 éve futok rendszeresen ez heti 6 edzést takar,elég szomorú,hogy valakinek divat már a sport.
22f
Mind két nemnél alap dolog kéne hogy legyen a sport szerintem. Nem feltétlenül a kondi, de valamilyen testmozgás mindenképp. A saját egészségünk, állóképességünk kinézetünk érdekében. 7 éve sportolok, edzek én is. Kevesebbet is beteg az ember ha rendszeresen mozog. Össze se jönnék olyan nővel aki annyira nemtörődöm hogy semmit nem mozog.
23/F
És az a nő, aki évek óta rendszeresen és kitartóan sportol+nem is zabál, mègsem vékony, hanem van rajta mit fog fogni, velük mi a helyzet?
Az számít nektek kifejezetten, hogy sportol, és figyel magára, vagy azért hajtjátok a sportot, mert remélitek, hogy attól karcsú?
Ez mindig érdekelt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!