Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért kell tökéletes testűeknek lenniük, miközben sok nőn van 30 kiló feleslegse is, mégis nyomják nekik a pasik ezerrel, meg mondják neki hogy milyen szexi formás stb?

Figyelt kérdés

zúg a mantra ezen az oldalon is hogy sportolj! fogyjál! legyen jó tested!

de ha a nőkről van szó, akkor valahogy sosincs ez ők megfelelőek tehénként is a férfiaknak.

2019. febr. 27. 07:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
#18: Légyszi, ezt majd írd oda azokhoz a kérdésekhez is, ahol sorban lúzerezik le a srácokat. Köszi!
2019. febr. 27. 09:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

#21: én többnyire azt látom, hogy a viselkedése miatt lúzereznek le valakit, nem a külseje miatt...

A pasik meg ha kell, ha nem, aranyásóznak, ugyhogy 1:1.

Kérdező:nektek 10kg felesleggel is tehén a nő, ahogy itt elnézegettem a válaszokat...

2019. febr. 27. 09:32
 23/33 A kérdező kommentje:

" én többnyire azt látom, hogy a viselkedése miatt lúzereznek le valakit, nem a külseje miatt..."

Viselkedése miatt? Volt hogy felraktam ide képest és szimplán fotóról megállapított sok lány hogy én egy megkeseredett, szánalmas, unalmas lúzer csávó vagyok.

A nők a külsőd alapján ítélik meg a belsődet is.

2019. febr. 27. 09:34
 24/33 anonim ***** válasza:
32%

Már aki,akin van 5 kilò felesleg az màr nàlam speciel nem rùg labdàba.

Soha nem alkudnèk meg,ez az állìtàsod nem àllja meg a helyét.

Csak azok alkudnak meg akiknek mindegy csak puncija legyen.

2019. febr. 27. 09:44
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

#22: Valóban, a viselkedés miatt lúzereznek. Pl. lúzer viselkedésnek számít az oldal felhasználóinak egy jó része szerint, ha egy pasi leírja, hogy sikertelen volt társkeresés során és tanácsokat kér.

Nem, a pasik nem aranyásóznak mindig.

2019. febr. 27. 09:46
 26/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a sikertelenségre lúzereznek, hanem a vergődésre meg a rinyálásra, és de, itt pl állandóan megy az aranyásózás indokolatlanul.
2019. febr. 27. 10:01
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

#26: Mindig szó szerint ugyanez a vergődős és rinyálós szöveg jön elő... Nem, nem csak a vergődésnél és rinyálásnál lúzereznek, hanem gyakorlatilag mindennél. Ha egy férfi leírja a nők egy részével szemben a negatív tapasztalatait, itt egyből ráugrik a lúzerező kommandó. Tudod, hányszor kaptam meg én is, hogy szűz vagyok és lúzer, amikor nem is rinyáltam? Azért van annak valami bája, hogy amikor azt írják sértődött kislányok, hogy szűz vagyok, miközben aznap már szeretkeztem.

Az aranyásózás elég ritkán megy indokolatlanul. Biztos vannak ilyen férfiak is az oldalon, de túl sokat nem látni belőlük.

2019. febr. 27. 10:08
 28/33 anonim ***** válasza:
66%
#27: Jó, hát akkor legyen így.Én mindenestre nem azt látom, amiről te beszélsz egyik esetben sem.Az is lehet, hogy mindkettőnk másképp értékeli a válaszokat.Én speciel senkit nem lúzerezek le, még ha annak gondolom sem, mert azzal nem segítek neki, de pusztán azért, mert egy pasi szűz, vagy félénk, sosem ítéltem meg negatívan.
2019. febr. 27. 10:24
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

#28: Az a baj, hogy sokan aszerint ítélik meg a válaszokat, hogy nekik mi kényelmes. Nálam konkrét példa: Leírtam, hogy sok nő rosszul választ társat. Sehol nem írtam, hogy a férfiak ne választanának, csak nem arról szólt a kérdés. Reakció 2 felhasználótól is: Lúzer vagyok. Most erre mit lehet mondani?

Pár napja kiírtam egy kérdést, hogy milyen kategóriájú lányt keresek és azzal kapcsolatos. A válaszolók többsége fel sem fogta a kérdésem és egyből támadtak, hogy pl. nagyképű vagyok és hasonlók.

Jó pár férfi leírta már, hogy miket vágnak a fejükhöz, mindentől függetlenül.

Örülök, ha te nem csinálod ezt, de van egy elég masszív fix hozzászólóbázis, aki igen. Amikor 1-2 évente visszajövök egy időszakra, ugyanazok a nevek vannak a toplistán, ugyanazokkal a szófordulatokkal a válaszokban.

2019. febr. 27. 10:28
 30/33 anonim ***** válasza:

A sörpocakom fel van háborodva!

A farkam pedig egy elégedett félmosollyal csak ennyit mond: nahát... :)

2019. febr. 27. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!