Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért kell tökéletes testűeknek lenniük, miközben sok nőn van 30 kiló feleslegse is, mégis nyomják nekik a pasik ezerrel, meg mondják neki hogy milyen szexi formás stb?

Figyelt kérdés

zúg a mantra ezen az oldalon is hogy sportolj! fogyjál! legyen jó tested!

de ha a nőkről van szó, akkor valahogy sosincs ez ők megfelelőek tehénként is a férfiaknak.

2019. febr. 27. 07:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%

#9: Ha valaki sportol és figyel a táplálkozásra, az vékony lesz. Azon minimális túlsúly lesz. Így működik a biológia. (Hacsak nincs hormonális vagy hasonló baja.)

Amúgy számítani mindenki számít. Nyugodtan ülj le a városod legforgalmasabb helyére: Fél órán belül fogsz látni jó pár túlsúlyos nőt, akiknek lesz pasija. Nekem is a teltebb lányok jönnek be.

2019. febr. 27. 08:24
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
#8-as: időnként kirak magáról az imgur segítségével egy-egy fotót, a patkánylyukról is (szoba), amit Kőbányán bérel, és ahonnan írogat.
2019. febr. 27. 08:25
 13/33 anonim ***** válasza:
35%
#12: Próbálok majd figyelni, megnézném :DD
2019. febr. 27. 08:28
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Csak azért írok magamról, hogy ne az legyen, hogy biztos savanyú a szőlő:

Sosem volt tökéletes testű pasim, a kigyúrtaktól irtózom (van egy kigyúrt bátyám, aki pokollá tette a gyerekkoromat, gondolom innen jön a dolog nálam), ellenben van egy mocskos jó genetikám, ami miatt közel a 40-hez, két gyerek után sincs rajtam felesleg egy gramm se. Azon kívül, hogy nem zabálok féktelenül, és általában mindenhová rohanok, sokat járok gyalog, nem sportolok semmit. Szerencsém van, ennyi. Viszont a legtöbb nő nem így működik. Ők szülés után felszednek valamennyit, és nagyon gusztustalannak tartom, amikor ezért a gyerekeik apja már máshogy néz rájuk.

Én pont, hogy az amúgy átlagos testű pasiktól szoktam rendszeresen azt hallani, hogy az ilyen anyukákat kritizálják, meg letehenezik, ellenben maguk mellé a sörhasuk, meg a kopaszodó fejük mellett is csak 18 éves bombázókat tudnának elképzelni. Általában ha egy ilyen csaj felbukkan, akkor ott robban is szét a család, mint a parancsolat.

Nőtől még nem láttam hasonlót, hogy egy chippendale fiúért dobná az apucit pocakostul, bár biztos van ilyen is. Mégse ez a gyakoribb.

2019. febr. 27. 08:58
 15/33 anonim ***** válasza:
8%

#14: "Én pont, hogy az amúgy átlagos testű pasiktól szoktam rendszeresen azt hallani, hogy az ilyen anyukákat kritizálják, meg letehenezik, ellenben maguk mellé a sörhasuk, meg a kopaszodó fejük mellett is csak 18 éves bombázókat tudnának elképzelni. Általában ha egy ilyen csaj felbukkan, akkor ott robban is szét a család, mint a parancsolat."

Hol bukkan fel az ilyen jellegű férfiak mellett 18 éves bomba csaj? :DDD

"Nőtől még nem láttam hasonlót, hogy egy chippendale fiúért dobná az apucit pocakostul, bár biztos van ilyen is. Mégse ez a gyakoribb."

A megcsalások aránya kb. fele-fele férfiak és nők között. A nők inkább pl. anyagiak miatt lépnek le.

2019. febr. 27. 09:10
 16/33 A kérdező kommentje:

"Amúgy számítani mindenki számít. Nyugodtan ülj le a városod legforgalmasabb helyére: Fél órán belül fogsz látni jó pár túlsúlyos nőt, akiknek lesz pasija. Nekem is a teltebb lányok jönnek be."

Pont erről beszélek, hogy mennyire nem számít a ha nő tehénke.

Amúgyse arról van szó hogy mi dagadt disznók vagyunk, sajnos a mai kifordult világban a férfiaknál az a disznó kategória ha nem lapos a hasa.

Eközben a végtagjaim semmi zsír nincs...

2019. febr. 27. 09:17
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"Eközben a végtagjaim semmi zsír nincs..."

Meg gondolom, izomtónus se nagyon.

2019. febr. 27. 09:18
 18/33 anonim ***** válasza:
88%
Biztos az sem segít túl sokat, hogy a nőket, akiken súlyfelesleg van, letehenezed.Aki így beszél másokról, akik nem felelnek meg az ízlésének, azzal intelligens, normális nő nem áll szóba.Nincs benned tisztelet a nők felé, csak éppen a karcsúak tetszenek, de őket is később megaláznàd más miatt...
2019. febr. 27. 09:25
 19/33 anonim ***** válasza:
11%
Mert a nőknél a kövér az ma már "plus size" és szépnek minősül.
2019. febr. 27. 09:25
 20/33 A kérdező kommentje:

Miért, ők disznózhatnak engem, aki amúgy nem is disznó?

Tényleg, mi van akkor ha egy pasin van 10 kg? Ja semmi...

Csak nem mutat olyan jól mint a kisportolt testű fiúk, kevésbé lehet vele vagizni a barátnőknek.

Mert a nőknek ez is fontos szempont hogy a pasijukkal mennyire lehet felvágni a barinők előtt.

2019. febr. 27. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!