Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért kell tökéletes testűeknek lenniük, miközben sok nőn van 30 kiló feleslegse is, mégis nyomják nekik a pasik ezerrel, meg mondják neki hogy milyen szexi formás stb?
zúg a mantra ezen az oldalon is hogy sportolj! fogyjál! legyen jó tested!
de ha a nőkről van szó, akkor valahogy sosincs ez ők megfelelőek tehénként is a férfiaknak.
#9: Ha valaki sportol és figyel a táplálkozásra, az vékony lesz. Azon minimális túlsúly lesz. Így működik a biológia. (Hacsak nincs hormonális vagy hasonló baja.)
Amúgy számítani mindenki számít. Nyugodtan ülj le a városod legforgalmasabb helyére: Fél órán belül fogsz látni jó pár túlsúlyos nőt, akiknek lesz pasija. Nekem is a teltebb lányok jönnek be.
Csak azért írok magamról, hogy ne az legyen, hogy biztos savanyú a szőlő:
Sosem volt tökéletes testű pasim, a kigyúrtaktól irtózom (van egy kigyúrt bátyám, aki pokollá tette a gyerekkoromat, gondolom innen jön a dolog nálam), ellenben van egy mocskos jó genetikám, ami miatt közel a 40-hez, két gyerek után sincs rajtam felesleg egy gramm se. Azon kívül, hogy nem zabálok féktelenül, és általában mindenhová rohanok, sokat járok gyalog, nem sportolok semmit. Szerencsém van, ennyi. Viszont a legtöbb nő nem így működik. Ők szülés után felszednek valamennyit, és nagyon gusztustalannak tartom, amikor ezért a gyerekeik apja már máshogy néz rájuk.
Én pont, hogy az amúgy átlagos testű pasiktól szoktam rendszeresen azt hallani, hogy az ilyen anyukákat kritizálják, meg letehenezik, ellenben maguk mellé a sörhasuk, meg a kopaszodó fejük mellett is csak 18 éves bombázókat tudnának elképzelni. Általában ha egy ilyen csaj felbukkan, akkor ott robban is szét a család, mint a parancsolat.
Nőtől még nem láttam hasonlót, hogy egy chippendale fiúért dobná az apucit pocakostul, bár biztos van ilyen is. Mégse ez a gyakoribb.
#14: "Én pont, hogy az amúgy átlagos testű pasiktól szoktam rendszeresen azt hallani, hogy az ilyen anyukákat kritizálják, meg letehenezik, ellenben maguk mellé a sörhasuk, meg a kopaszodó fejük mellett is csak 18 éves bombázókat tudnának elképzelni. Általában ha egy ilyen csaj felbukkan, akkor ott robban is szét a család, mint a parancsolat."
Hol bukkan fel az ilyen jellegű férfiak mellett 18 éves bomba csaj? :DDD
"Nőtől még nem láttam hasonlót, hogy egy chippendale fiúért dobná az apucit pocakostul, bár biztos van ilyen is. Mégse ez a gyakoribb."
A megcsalások aránya kb. fele-fele férfiak és nők között. A nők inkább pl. anyagiak miatt lépnek le.
"Amúgy számítani mindenki számít. Nyugodtan ülj le a városod legforgalmasabb helyére: Fél órán belül fogsz látni jó pár túlsúlyos nőt, akiknek lesz pasija. Nekem is a teltebb lányok jönnek be."
Pont erről beszélek, hogy mennyire nem számít a ha nő tehénke.
Amúgyse arról van szó hogy mi dagadt disznók vagyunk, sajnos a mai kifordult világban a férfiaknál az a disznó kategória ha nem lapos a hasa.
Eközben a végtagjaim semmi zsír nincs...
"Eközben a végtagjaim semmi zsír nincs..."
Meg gondolom, izomtónus se nagyon.
Miért, ők disznózhatnak engem, aki amúgy nem is disznó?
Tényleg, mi van akkor ha egy pasin van 10 kg? Ja semmi...
Csak nem mutat olyan jól mint a kisportolt testű fiúk, kevésbé lehet vele vagizni a barátnőknek.
Mert a nőknek ez is fontos szempont hogy a pasijukkal mennyire lehet felvágni a barinők előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!