Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők érvényesülésének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők érvényesülésének útjába gyakorlatilag semmi nem áll, mégis az internet, média tele van a panaszaikkal, hogy milyen nehéz nekik mindenben, miért ez az áldozat beállításuk még mindég?

Figyelt kérdés
Lehet, most így hivják fel magukra figyemet, mert ez nem becsületes dolog...
2019. jan. 24. 03:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
79%
Ne etesd a trollt, a 36%-os válaszoló egy ostoba senki aki itt fröcsög és szidja a nőket, mert azt hiszi, ettől jobb lesz neki és nem lesz annyira nyomorúságos az élete. De az lesz, mert ha másokat kell lehúznia, hogy többnek látszódjon, akkor sanyarú élete lehet.
2019. jan. 25. 15:55
 62/69 anonim ***** válasza:
5%
Igaz, ami igaz, jólesik hergelni titeket feminácikat a tényekkel :)
2019. jan. 25. 18:31
 63/69 anonim ***** válasza:
75%
A femináci más kategória. Mi ettől messze vagyunk, őket én sem bírom. :-) Én egyébként úgy nőttem fel, hogy mindkét szülőm dolgozott, közös a házimunka, ezt a mintát láttam, ezt akarom én is továbbvinni. A szakmámat szeretem, érdekel, fejlődni akarok benne, és nem csinálhatom rosszul, ha fizetnek érte, és kapok felkérést. Ez nem femináciság.
2019. jan. 25. 18:58
 64/69 anonim ***** válasza:
8%
Ez valóban nem. A többi hozzászólásod árulkodik róla, pl. hogy minden rosszat a munkahelyeden arra fogsz, hogy nő vagy.
2019. jan. 25. 19:53
 65/69 anonim ***** válasza:
66%
Nem fogok arra, hogy nő vagyok, mert ezek tényleg azért történtek, mert a többi nővel is ugyanezt csinálták. Ez sem femináciság.
2019. jan. 25. 20:22
 66/69 anonim ***** válasza:
75%
Ha valahol egy bizonyos azonos tulajdonság alapján embereket diszkriminálnak, háttérbe szorítanak, elnyomnak, függetlenül attól, hogy ez jogos-e vagy sem, azért miért baj, ha felszólalunk? Tehát foglaljuk össze. Amiket példának hoztam a saját életemből, az nem csak velem történt meg, hanem az összes többi nővel is ugyanott ugyanez történt. Kivétel maximum valamelyik főnök felesége vagy szeretője volt, ahol volt egyébként ilyen diszkrimináció. Egyik interjúmon volt egy kérdőív, amin olyan kérdések voltak, amiket nem kérdezhetnek meg. Nem csak nekem kellett kitöltenem.
2019. jan. 25. 20:27
 67/69 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem igenis jelezni kell az ilyen diszkriminatív hozzáállást, mert ha homokba dugjuk a fejünket, az ilyenek, mint te, meg a kérdező, azt hiszitek, hogy egyébként minden a legnagyobb rendben van, mert a néma többség kussol, és csak velünk van baj, akik meg merünk nyikkanni. De mi meg látjuk, hogy a többiekkel ugyanezt csinálják, csak ők befogják a szájukat, és nem mernek szólni. Volt olyan ügyem, ami emiatt bukott el, mert hiába jártunk rosszul mindannyian azon a helyen, anyagilag is eléggé, a többiek nem voltak hajlandók összefogásra és segíteni, hogy lerántsuk a leplet arról a helyről.
2019. jan. 25. 20:31
 68/69 anonim ***** válasza:
5%
Semmilyen példát nem hoztál a takarításon kívül, ami minden nővel és csak a nőkkel történt, ez pedig édeskevés. Ellenben pl. ha egy férfi kollégád nem szimpatikus, ki tudod rúgatni, sőt talán még börtönbe is tudod juttatni, ha kitalálod, hogy zaklatott. Az isztambuli egyezmény értelmében még bizonyítanod sem kell, hanem neki kell bizonyítania, hogy nem történt meg. Na ez a diszkrimináció, nem pedig az, hogy egy varrónő kevesebbet keres, mint egy villamosmérnök.
2019. jan. 26. 08:27
 69/69 anonim ***** válasza:
Látom, nem szokásod figyelmesen olvasni, nem baj. További jó szórakozást. :-)
2019. jan. 26. 08:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!