Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők érvényesülésének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők érvényesülésének útjába gyakorlatilag semmi nem áll, mégis az internet, média tele van a panaszaikkal, hogy milyen nehéz nekik mindenben, miért ez az áldozat beállításuk még mindég?

Figyelt kérdés
Lehet, most így hivják fel magukra figyemet, mert ez nem becsületes dolog...
2019. jan. 24. 03:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
3%
Jó ötlet volt tőle. A takarításban a nők jellemzően jobbak. Az informatikában meg a férfiak, így ők addig is tudták az ilyen jellegű munkákat végezni.
2019. jan. 25. 10:13
 52/69 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, te is örülnél neki, ha nő lennél, hogy rád sózzák a cégnél a takarítást, miközben mondjuk a webes felület karbantartása a munkaköröd, igaz?
2019. jan. 25. 10:29
 53/69 anonim ***** válasza:
2%
Nőként nem lenne a webes felület karbantartása a munkaköröm, mert nem szívesen végeznék olyan munkát, amihez nem értek.
2019. jan. 25. 11:19
 54/69 anonim ***** válasza:
91%
"Nőként nem lenne a webes felület karbantartása a munkaköröm, mert nem szívesen végeznék olyan munkát, amihez nem értek." - TE nem értesz hozzá, más nő meg igen. Képzeld, én például kódolok.
2019. jan. 25. 11:20
 55/69 anonim ***** válasza:
2%

Én speciel értek hozzá, de ha nő lennék, nem értenék. Női programozóval már találkoztam, jó női programozóval még nem. A programozás logikus, racionális gondolkodást igényel, amire ti nők sajnos nem vagytok képesek. Nem mi férfiak tehetünk róla, a természet alkotott minket különbözőnek.

A főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés viszont mindig is jobban ment a nőknek, csak a mai buta femináciknak büdös a női munka (is).

2019. jan. 25. 12:06
 56/69 anonim ***** válasza:
89%

Hát, drága, mégis hozzám fordultak a férfi kollégák segítségért az egyik cégnél, még vezető beosztásban dolgozók is... De te csak provokálni akarsz, úgyhogy nincs is értelme vitába szállni.

Én szeretem és élvezem a programozást, és szeretnék még tovább fejlődni benne. Amit elértem, azt eddig nagyrészt magamtól tanultam, önszorgalomból, önképzéssel.

2019. jan. 25. 12:26
 57/69 anonim ***** válasza:
89%
Ja, és megy a házimunka is, de cseléd nem vagyok, és ha nem takarító a munkaköröm, akkor nem fogok takarítani. Úgy nőttem fel, hogy mindkét szülőm főzött, mosott, takarított... közösen végezték és végzik mind a mai napig a házimunkát, és mindketten teljes állásban dolgoztak is, anyám sose volt elnyomva.
2019. jan. 25. 12:29
 58/69 anonim ***** válasza:
2%
Hát ismerve a nőket én valószínűbbnek tartom, hogy kamuzol, mint azt, hogy létezik jó női programozó. Az viszont egyértelműen lejött, hogy femináci vagy, akinek büdös mindenfajta házimunka.
2019. jan. 25. 15:05
 59/69 anonim ***** válasza:
89%
Azt hiszel, amit akarsz, én meg megélek abból, amit fizetnek érte. :-) Mosogatni meg utálok...
2019. jan. 25. 15:15
 60/69 anonim ***** válasza:
Egyébként attól még megcsinálom a házimonkát, mert egyedül tartom el magam. De tény, nem élvezem. De nem ismerek senkit, aki szívesen csinálná.
2019. jan. 25. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!