Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált emberként társkeresés? 22/F
Nem vagyok egy bulizós típus, se társasági ember. Visszahúzódó vagyok, így meg nyilván nem egyszerű barátnőt találni. A társkeresők meg olyanok amilyenek, mert a férfiaknak ott nehezebb érvényesülni. A lányok hamarabb találnak párt.
Kis jellemző rólam: nem vagyok egy ronda típus, sem testes, inkább sovány testalkatú- kb 170 magas, normális és nem egy beszédes ember, így próbálok barátnőt keresni... Persze most nem számolok be részletesen, mert már így is egyértelműnek látszik, hogy itt is próbálkozok XD Személyesen meg nyilván szégyellős típus vagyok, mert nem szokásom csak úgy lányokat leszólítani az utcán, így marad a netes próbálkozás még évekig.
Nem szabad összekeverni az introvertáltságot a szociális készségek fejletlenségével.
Ebben a formában nyilvánvalóvá válik, hogy nem a befelé fordulás a probléma, hanem a kapcsolatteremtő készségen kell dolgozni.
Én úgy szoktam, hogy akiket megismerek suliban/munkahelyen, hobbin keresztül, ismerős által, azoknál facebookon kezdeményezek komolyabb beszélgetésért. És ha rendben mennek a dolgok, akkor jöhet a találkozó és a többi. 🙃
Én nem is annyira introvertált (hanem ambivertált), inkább szociális fóbiás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!